Super-toys.pl opinie
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
- Zenona1990
Super-toys.pl opinie
Post autor: Zenona1990 »
Cześć! Mój synek niedługo ma urodziny i z tej okazji chcę kupić mu kilka zabawek. Myślę o rowerku lub jakimś pojeździe. Widziałam fajną ofertę na stronie https://www.super-toys.pl/. Macie jakieś opinie na temat tego sklepu? Zamawialiście tam coś kiedyś? Myślicie, że warto robić tam zakupy? Jak oceniacie jakość zabawek i szybkość wysyłki?
- Melania1980
Re: Super-toys.pl opinie
Post autor: Melania1980 »
Super toys to świetny sklep. Zakupiłam tam swego czasu rowerek dla dziecka i mogę go szczerze polecić. Był wykonany z dobrej jakości materiałów i miał zrobione niezbędne testy bezpieczeństwa.
- Szejma
Zdecydowanie warto tam zakupić zabawki dla dziecka. Przesyłka przychodzi bardzo szybko, a same zabawki są wysoko jakościowe. Ja jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie, są tam atrakcyjne ceny i duży wybór.
- oktawia
Robiłam niedawno zakupy w Super Toys, i to nawet takie większe, i chętnie powiem dobre słowo o sklepie. Fachowa obsługa, szybka i sprawna realizacja. Ceny widać gołym okiem. Super, będę wracać.
- Iwona32
Ja szukała fajnego rowerku trójkołowego dla mojego synka. Znajoma kupowała ostatnio na https://www.super-toys.pl/ i bardzo chwaliła ten sklep. Zaryzykowałam, zamówiłam i to była świetna decyzja. Rowerek śliczny, w dobrej cenie. Szybka dostawa, całość dobrze zapakowana. Polecam.
- Dorota
Uwielbiam rozpieszczać swoje dziecko nowymi zabawkami. Sama nie miałam takich rzeczy za młodu, pewnie dlatego. Najwięcej i najwygodniej kupuje w firmie Super Toys. Mają ogromny wybór, zawsze znajduję tu coś nowego.
- Wiolka
Kto z nas nie chce dla dziecka jak najlepiej? Chyba każda z nas chce swoim pociechom przychylić nieba. Ja swoje wręcz rozpieszczam nowymi, pomysłowymi zabawkami, które znajduję na https://www.super-toys.pl/. To sprawdzony przeze mnie i wiele moich koleżanek miejsce. Duży wybór i dobre ceny. Polecam.
- Arleta43
Jestem mamą trzech chłopaków i każdy, ale to każdy chciał mieć pojazd akumulatorowy. Wszystkie zamówiliśmy w Super Toys. Mogę polecić sklep, bo dysponują dużym asortymentem i mają dobre ceny. Szybka dostawa też na plus. I bardzo dobry kontakt z obsługą.
- Angelina1970
Post autor: Angelina1970 »
W ofercie Super Toys znajdują się super pojazdy dla dzieci, można nawet zamówić samochód z tablicą rejestracyjną z imieniem dziecka 

- arabella_76
Post autor: arabella_76 »
Do tego te samochodziki elektryczne są w bardzo dobrych cenach, nie znalazłam nigdzie tańszych opcji. Zamówiłam bentleya dla mojego synka, realizacja zamówienia była ekspresowa!
- arabella_98
Post autor: arabella_98 »
Ja też polecam https://www.super-toys.pl/, mam od nich rowerek trójkołowy. Dostawa była bardzo szybka, cena też naprawdę w porządku.
- Milena1962
Post autor: Milena1962 »
Mam bardzo dobrą opinię na temat Super Toys. Zamówienie przychodzi szybko, nigdy nie ma żadnych problemów po drodze, a zabawki są dobrej jakości.
- Aleksa-85
Skoro szukasz czegoś dla syna, to koniecznie sprawdź ich samochody na akumulator! Wśród moich dzieci to prawdziwy hit, uwielbiają tym jeździć. Zwykle zabawki są rzucane w kąt po tygodniu, a samochód jest w użytku już drugi miesiąc
Super sklep.

- anatol1968
Post autor: anatol1968 »
Ja z Super Toys zamawiałam córce domek dla lalek i jest naprawdę pięknie wykonany, świetnej jakości. I córka, i mama zachwycone 

Post autor: Ułeńka »
Jeżeli szukacie ciekawych propozycji w zakresie zabawek dla swojego dziecka to myślę, że tutaj warto zastanowić się nad świetnymi autami akumulatorowymi, które dają duże możliwości fajnej zabawy na świezym powietrzu i też synek będzie mógł sobie nim pojeździć poznając jak działają samochody. Możecie zajrzeć na https://www.ekstrazabawki.pl/Najwieksze ... ieci-c2892 bo mają mega duży wybór modeli. Od nas synek dostał Mercedesa G63 6x6 Czerwony, mega 

- smil
Wygląda super
. Na taką imprezę możesz jeszcze puścić dzieciom spektakl. Moje maluchy je uwielbiają, mam tu na myśli spektakle urządzane przez firmę Atrybut Event&Art https://atrybut.com.pl/spektakle-online/ z Gdańska. One są online, są bardzo ciekawe, niektóre niesamowicie zabawne, ja się na nich dobrze bawię, podobnie jak dzieci. Ceny mają atrakcyjne, takie spektakle dużo dzieci uczą, są przemyślane, polecam.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci