stosowaliście kiedyś nutrikidy?

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
hędra

stosowaliście kiedyś nutrikidy?

Post autor: hędra »

Szukam opinii na temat nutrikidów, stosowaliście kiedyś u swoich chorujących dzieci? Widziałam, ze są dwa smaki, który bardziej odpowiadał waszym dzieciom? Zastanawiam się czy to by nie była dobra opcja dla mojego dziecka, które ma teraz anginę i nie chce nic jeść
łucja61

Re: stosowaliście kiedyś nutrikidy?

Post autor: łucja61 »

jakiś czas temu kupiłam nutrikid multi fibre swojej dwuletniej córce, złapała rotawirusa i przez dlugi czas nie wracał jej apetyt, prawie nic nie jadła, była mocno osłabiona, dzieki temu ze się przekonała do nutrikidów ja byłam spokojna, że coś pełnowartościowego zjada, to jej dodawalo energii
Mućka

Post autor: Mućka »

Ja swojemu dziecku podawałam ten produkt jak był chory i nie miał apetytu. Nasz lekarz nam go polecił. Nutrikid multi fibre dostarcza energii i może być jedynym pożywieniem. Naszemu synkowi najbardziej smakował czekoladowy. Zanim zaczniesz stosować najpierw porozmawiaj z lekarzem, bo trzeba go stosować pod jego kontrolą.
magaę

Post autor: magaę »

Dzień dobry, jestem studentką psychologii i prowadzę badania na temat istnienia instynktu macierzyńskiego. Zachęcam do udziału wszystkie kobiety a szczególnie te, które posiadają aktualne wyniki estradiolu i testosteronu 😉 Dziękuję za pomoc!
https://docs.google.com/forms/d/1wjGVbt ... ested=true
ODPOWIEDZ