Smart Kid Belt pas

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
betinka

Smart Kid Belt pas

Post autor: betinka »

Kiedy podrośnie mamy możliwość zmiany fotelika na pasy. Jest to produkt w postaci pasów https://smartkidbelt.com/pl/ Kosztuje niewiele a ma wszelkie dopuszczenia i atesty. Najlepiej będzie jednak jak zapoznasz się z stroną producenta i sam podejmiesz świadomą decyzję.
Awatar użytkownika
iga546

Re: Smart Kid Belt pas

Post autor: iga546 »

Zdecydowania stawiam na Smart Kid Belt. Sprawdza się super i nie widzę powodów aby ich nie używać. Nie zajmują miejsca i wszędzie można ze sobą zabrać.
Awatar użytkownika
zenka

Post autor: zenka »

Miałam bardzo mieszane uczucia odnośnie tych pasów, ale teraz nie żałuję, że je kupiłam, są bardzo funkcjonale w użytkowaniu. Dzięki nim można wyregulować pasy samochodowe tak, aby dziecko można było bezpiecznie przewozić, kosztują niecałe sto złotych, można je ze sobą zabrać wszędzie, także warto. Opinie mają różne, ale homologacja mnie przekonuje.
Awatar użytkownika
makaronica

Post autor: makaronica »

zanim zdecydowalismy sie z mezem na zakup pasow musialam dokladnie przestudiowac czy warto czy bezpieczne czy to dobry pomysl.. poczytalam o testach o zabezpieczeniu o certyfikatach itd i kupilismy. zdecydowanie dobrze wydane pieniadze
ODPOWIEDZ