Sly.pl opinie
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
- Anita_84
Sly.pl opinie
Cześć kobietki! Szukam eleganckiej sukienki dla mojej córki na komunię, a potem jeszcze na wesele. Zastanawiam się gdzie warto zrobić zakupy. Znacie może jakieś sklepy, w których można kupić stylową kreację dla dziewczynki? Znajoma polecała mi sklep sly.pl. Macie jakieś opinie na jego temat? Jak oceniacie jakość sukienek z tego sklepu?
- Gloria85
Re: Sly.pl opinie
Według mnie SLY to bardzo ekskluzywna marka. Kupiłam tam kilka wyjściowych sukienek dla córki i jesteśmy bardzo zadowolone. Czuć, że każda kreacja jest wykonana z materiału wysokiej jakości i jest bezpieczna dla skóry dziecka. Nie uczula, ani nie drapie - więc jest komfortowa.
- Faustyna1991
Post autor: Faustyna1991 »
Również mam pozytywną opinię na temat sklepu sly.pl. Zakupisz tam oryginalne sukienki z górnej półki. Według mnie warto w takie zainwestować. Po pierwsze są dobrej jakości, a po drugie bardzo ładnie się prezentują. Myślę, że ciężko będzie Ci znaleźć podobne w tak atrakcyjnej cenie. Co do wysyłki to realizują w ciągu kilku dni. Ja nie mam zastrzeżeń.
- oktawia
Koleżanka poleciła mi sklep https://sly.pl/ , bo często kupuje tam ubrania dla córeczki. Ja akurat szukałam czegoś na komunię dla córki i sklep ten okazał się strzałem w 10. Piękne ubrania, dobre jakościowo, do tego dostępna akurat teraz cała kolekcja komunijna. Zamówione towary szybko przyjechały. Jesteśmy zachwycone.
- Iwona32
W Sly można znaleźć bardzo ładne ubrania. Moim zdaniem są cudowne i uwielbiam jak dzieci są właśnie tak ubierane. Bardzo dobra jakość i super obsługa. Ceny też konkurencyjne. Zawsze znajdujemy coś pięknego.
- Dorota
Córka mojej koleżanki miała podczas komunii śliczną sukienkę. Znajoma zdradziła, że kupiła ją w https://sly.pl/. W tym roku moje maleństwo również wystroi się w tym sklepie. Specjalne komunijna kolekcja jest po prostu boska. Rewelacja.
- Angelina1970
Post autor: Angelina1970 »
Eleganckie ubranka dziewczęce od sly.pl są wyjątkowe, widać, że nie jest to masowa produkcja, szwy są bardzo łądnie prowadzone, a tkaniny są wysokiej jakości. Polecam.
- arabella_76
Post autor: arabella_76 »
te ubranka są po prostu śliczne i wyjątkowe. Moja córka uwielbia ich szkolne stylizacje, a mi one trochę przypominają stylizacje z Gossip Girl
Polecam sly.pl pod względem jakości i trwałości ubrań.

- Zenona1990
Post autor: Zenona1990 »
sly.pl przede wszystkim szyje w Polsce, więc z natury rzeczy ich ubranka są lepsze niż te z masowej produkcji w Chinach... Mają prześliczne propozycje komunijne, mam nadzieję, że w tym roku komunie się odbędą, bo już nie mogę się doczekać, jak córka ubierze swoją śliczną sukienkę Special Moments!
- anatol1968
Post autor: anatol1968 »
Moja córka do dziś nosi na przyjęcia swoją komunijną sukienkę z zeszłego roku, na szczęście jeszcze nie wyrosła. Bo sukienka jest naprawdę piękna. To naprawdę fajny sklep z eleganckimi ubraniami dla dziewczynek.
- herbert1974
Post autor: herbert1974 »
Sly ma najładniejsze eleganckie sukienki dziewczęce w sieci. Używają porządnych materiałów. Co ważne, szyją w Polsce, a to świadczy już jakoś o jakości. Na komunie i wesela te ubranka są idealne.
- zakolta
Dobre rozwiązanie - https://www.merg.pl/product-pol-130361- ... RWONA.html Na takie poważniejsze imprezy i plus za to, że ta sukienka nadaje się również na inne okazje. Wydaje mi się, że niczego jej nie brakuje. Jak to widzicie? Jakie macie doświadczenia?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci