pomoc w wyborze wózka
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
pomoc w wyborze wózka
Post autor: Grażka »
Drodzy rodzice, szukam fajnego, kompaktowego wózka 2w1. Na pewno nie chcę czołgu, ale musi mieć duże koła i dobrą amortyzację ( mieszkamy poza miastem). Fajnie, jakby składał się z siedziskiem zamontowanym w obie strony. Najlepiej, żeby starczył do końca wózkowania...nie chciałabym też plastikowej gondoli ale taką, która składa się na płasko ( mam mały bagażnik w aucie). z góry dzięki za pomoc 

Re: pomoc w wyborze wózka
Post autor: ącia »
zerknij sobie na Cavoe AXO. Fajny kompakt dla dzieci do 22 kg. Gondola składa się na płasko. Ma duże koła i dobrą amortyzację. my go kupiliśmy jakiś czas temu i jak dla mnie - strzał w 10 

Post autor: mońka »
zgadzam sie z koleżanką wyżej
też mam AXO w miedzi, sporo osob na pierwszy rzut oka mysli , że to Cybex
Cena przyzwoita, wygląd super. no i spełnia wszystkie Twoje wymogi 

Post autor: Grażka »
dzięki dziewczyny
muszę się wybrać do jakiegoś sklepu z wózkami i obejrzeć go sobie na żywo. spojrzałam tak na szybko i cena bardzo przyzwoita 

Post autor: mońka »
pewnie, to dobry pomysł
możesz też poczytać opinie w sieci, wózek zbiera dużo pozytywów co też mówi samo za siebie. kupuj i sama zobaczysz, że warto 

Post autor: miśka521 »
Z własnego doświadczenia mogę Ci polecić Cavoe Osis. Wózek lekki nowoczesny i kompaktowy. Nawet po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. Super opcją jest to, że zamiast regulacji samego oparcia, siedzisko się rozsuwa do pozycji leżącej. To dla mnie nowość, ale też duża wygoda, bo jak synek zaśnie nie budzi go nieprzyjemne szarpanie 

- yusta
Ja też właśnie kierowałam się opiniami innym mam przy wyborze x-landera, obejrzałam też masę filmików na yt i mnie po prostu zauroczył ten wózekmońka pisze: ↑31 sty 2021, 19:29 pewnie, to dobry pomysłmożesz też poczytać opinie w sieci, wózek zbiera dużo pozytywów co też mówi samo za siebie. kupuj i sama zobaczysz, że warto
![]()
- Kamilla36
Według mnie najbardziej uniwersalnym wózkiem jest Cavoe Axo. Przyjrzyj się jego ofercie. Wózek zaskoczy Ciebie swoim nowoczesnym wyglądem i nowoczesnymi rozwiązaniami takimi jak rozsuwane (i bardzo wysokie) siedzisko. Ja jestem bardzo zadowolona z tego wyboru, tym bardziej że radzi sobie na każdym terenie.
Post autor: Aśka »
Ja zdecydowałam się na Quant od anex i jestem zadowolona. Wózek obsługuje się dosłownie jedną ręką;) Przy tym wózek prowadzi się lekko i wygodnie, jest zgrabny i poręczny;) Duży plus za kompaktowe rozmiary, dzięki temu wózek nie zajmuje wiele miejsca i łatwo można go przenieść.
- Dorota
Tutaj https://tulisie.pl/ masz namiary na sklep Tulisie.pl Jeśli chodzi o wózki to mają spory asortyment. W ofercie mają zarówno wózki klasyczne, jak i 3 w 1. Dobre ceny, szybka dostawa. Mają sporo produktów marki Kinderkraft, a wiem, że sporo mam poleca wózki właśnie od nich. Także warto sprawdzić. Sklep oddaje 1% z każdej transakcji na rzecz dzieci chorych więc warto kupić właśnie u nich.
- ivona
Fajny nawet te wózki o których piszecie ale mój wybór to x-lander x-go. Tyle moich koleżanek narzekało na swoje dwa razy droższe wózki. A ja jestem bardzo zadowolona. To wygodna, szeroka spacerówka z dobrą amortyzacją i rozkłada się prawie na płasko, jak dziecko chce spać na spacerze to nie ma problemu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci