Najlepsze pieluchy
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
- Wanessa-94
Najlepsze pieluchy
Post autor: Wanessa-94 »
Cześć dziewczyny
Jakie są waszym zdaniem najlepsze pieluchy dla dziecka? Wolicie tradycyjne jednorazowe czy wielorazowe? Podzielcie się doświadczeniami.

- Lilianna-73
Re: Najlepsze pieluchy
Post autor: Lilianna-73 »
Niedawno przerzuciłam się na pieluszki wielorazowe od mommymouse.com.pl i uważam, że to najlepsza decyzja. Ich pieluchy są bardzo wygodne i uszyte z organicznej bawełny. Łatwo się je pierze, same plusy, więc polecam przetestować 

Post autor: mózykantka »
Najlepsze pieluchy to zdecydowanie te wielorazowe. Nie wspominając o tym, iż jest to rozwiązanie bardziej ekologiczne i przyjazne dla środowiska. Od dawna zamawiam tego typu pieluchy, prosto z oferty https://www.zufizo.pl/pl/c/pieluszki-wielorazowe/64 . Zyskuję na tym zarówno ja, jak i moje dziecko - jest z tym dużo mniej roboty. Bardzo mi to odpowiada.
Post autor: ginamó »
Muszę przyznać, iż bardzo rozsądnym pomysłem okazało się wykorzystanie pieluch all in one, w postaci modelu blueberry. Coś takiego okazało się w pełni dostępne w ofercie https://aio-shop.pl/sklep/ i zrobiło to na mnie nie lada wrażenie. Przede wszystkim ze względu na fakt, iż jest to rozwiązanie bardzo proste w użyciu. Idealny wybór!
Post autor: aluś »
Ja kupuje mojemu dziecku najlepsze pieluchomajtki Premium Care Pants, rozmiar 4 Pampers przez internet tutaj https://www.bee.pl/pampers-pieluchomajt ... 55282.html . Produkt ten jest przeznaczony dla dzieci o masie ciała od 9 kg do 15 kg. Pampersy te zapewniają właściwą higienę oraz uczucie komfortu.
Post autor: Wioła »
Wiecie co, według UOKiK najlepiej wypadają pieluszki Huggies Ultra Comfort, nie wiem, czy widziałyście ostatnio ten test. Mnie to zupełnie nie dziwi, bo ja kupuję je dla mojej córki od samego początku, są chłonne i nie powodują podrażnień.Wanessa-94 pisze: ↑04 sie 2020, 7:29 Cześć dziewczynyJakie są waszym zdaniem najlepsze pieluchy dla dziecka? Wolicie tradycyjne jednorazowe czy wielorazowe? Podzielcie się doświadczeniami.
Post autor: żaba »
Moim zdaniem, najlepsze są pieluchy wielorazowe, które jesteście w stanie znaleźć w bardzo dobrej cenie na stronie sklepu internetowego tulisie.pl. Posiadają sporą gamę ofertową, związaną z artykułami dziecięcymi. Polecam ich sprawdzić w wolnym czasie, bo warto.
Post autor: mamuśa »
Ja już chcę zacząć etap odpieluchowywania swojego dziecka. Wiem, że to proces który trochę potrawa, jednak czym wcześniej zaczniemy, tym szybciej będziemy świętować sukces. Bardzo zależało mi na wielorazowych majtkach. Takie majtki do odpieluchowania bez większego problemu udało mi się znaleźć w internecie. Takie majtki treningowe to naprawdę rewelacyjna sprawa godna polecenia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci