mleko modyfikowane

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
ameno

mleko modyfikowane

Post autor: ameno »

Potrzebuję namiarów na najlepszą ofertę na mleko modyfikowane. Najbardziej zależy mi na Mleku Bebilon, bo moje dziecko najłatwiej je przyswaja, najlepiej mu służy. Możecie powiedzieć gdzie kupię je najtaniej?
Grazia

Re: mleko modyfikowane

Post autor: Grazia »

Ja od samego początku karmię córeczkę mlekiem modyfikowanym i właśnie Bebilon sprawdziło się u niej bardzo dobrze. Sprawdzałam ceny w różnych miejscach i zdecydowanie najtaniej wypada apteka DOZ, stacjonarnie :)
nurka

Post autor: nurka »

Tak macie rację również zauważyłam, że w DOZ można kupić Bebilon w dobrej cenie więc teraz już tylko u nich kupuję, nie ma co przepłacać w dzisiejszych czasach.
malineczka

Post autor: malineczka »

A macie jakiś sprawdzony rodzaj bebilonu, który kupujecie? Widziałam właśnie w promocji w doz, planuje przejść z piersi na mm bo wracam do pracy więc poszukuje czegoś dobrego.
nursa

Post autor: nursa »

Mój synek jest od samego początku na Bebilonie, zaczynaliśmy od początkowego, teraz skończył 3 latka i teraz mleczko tylko do snu i też Bebilon, w doz coś doradzą konkretnego jak pójdziesz tam też cena najlepsza.
jaruszka

Post autor: jaruszka »

A to w każdej aptece DOZ znajdę Bebilon w takiej promocyjnej cenie? Nie wiem czy warto się wybrać do ich apteki stacjonarnie i spróbować zapolować na promocję.
żyrafka

Post autor: żyrafka »

Tak, w każdej aptece stacjonarnej DOZ, oni mają naprawdę dobrą cenę na Bebilon, kupuję już tylko u nich stacjonarnie, nie ma co przepłacać, a trochę tego mleka idzie.
Awatar użytkownika
sroka

Post autor: sroka »

Ja od samego początku karmię córkę mlekiem modyfikowanym i nie widzę w tym żadnego problemu, tym bardziej, że dziecko rozwija się świetnie i jest zdrowe. Bebilon Pronutra-Advance z witaminami A, C i D jest przez nią bardzo dobrze tolerowane a ja bez problemu kupuję je w aptece sieci DOZ, którą mam w sąsiednim bloku.
wróżka

Post autor: wróżka »

U nas też tylko mleko modyfikowane- tylko taka była możliwość i dziecko rozwija się prawidłowo, jest zdrowe i silne, jesteśmy na Bebilonie, kupuję w DOZie oni mają super cenę.
ODPOWIEDZ