mleko modyfikowane bebilon

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
tasia

mleko modyfikowane bebilon

Post autor: tasia »

pytanie do osób które kupują dla dzieci mleko modyfikowane szczególnie Bebilon, jak się wam sprawdza to mleko? słyszalam że w dozie są fajne ceny na to mleko
dosa

Re: mleko modyfikowane bebilon

Post autor: dosa »

tak, DOZ ma różne rodzaje Bebilonu dostępne od ręki, ja u nich juz od dłuższego czasu kupuję. Najwygodniej mi kupic na miejscu, wolę to niż czekanie na dostawę, mam mleko wtedy kiedy potrzebuję
laurka

Post autor: laurka »

My jesteśmy na Bebilonie od mleka początkowego, bardzo mojemu synki służy. Cały czas kupujemy w DOZie bo faktycznie tam cena jest najlepsza na niego, szczególnie stacjonarnie.
baraszka

Post autor: baraszka »

A to nie wiedziałam, że w DOZie można dostać Bebilon, musze podejść do mojego w mieście i zobaczyć jaką mają cenę, może okaże się, ze lepszą niż ta po której zamawiam online.
Awatar użytkownika
sroka

Post autor: sroka »

U malucha może też wystąpić alergia na mleko krowie. Warto wiedzieć, że w takiej sytuacji najlepiej zakupić mleko modyfikowane Bebilon Prosyneo HA. W aptekach DOZ kupicie także mleko początkowe z tej serii mlek.
liczi

Post autor: liczi »

Bebilon faktycznie dobrze sprawdza się przy alergiach czy też przy wrażliwych brzuszkach, my też jesteśmy na Bebilonie, kupujemy w DOZie stacjonarnie, mają tam na o mleko dobre ceny.
ODPOWIEDZ