Miękkie zabawki dla dzieci - zakupy

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
Renna

Miękkie zabawki dla dzieci - zakupy

Post autor: Renna »

Hej :)
Szukam ciekawego sklepu z szerokim wyborem zabawek miękkich dla moich dzieciaków, macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi i propozycje gdzie warto trochę poszukać? Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Lalan

Re: Miękkie zabawki dla dzieci - zakupy

Post autor: Lalan »

W każdym Smyku czy innym 5.10.15 mają olbrzymie oferty zabawek wszelakich.

Post autor: tirleczik »

nie wiem jak Wy, ale moje dzieciaki bardzo lubią klocki plus plus. To fajna edukacyjna zabawka do tego przede wszystkim rozwija myslenie, skupienie, a dzieciaki się fajnie przy niej uspokajają
Awatar użytkownika
SandraMos

Post autor: SandraMos »

Miękkie zabawki i pluszaki to super opcja jeśli chodzi o zakup prezentu dla malucha. Co do samego wyboru to jak najbardziej mogę polecić Wam sklep https://miziu.pl/collections/pluszaki-1 w którym już parę razy zamawialiśmy je dla naszych dzieci. Córcia nie może odczepić się od swojego pluszaka w kształcie koala, a synek dinozaura. Poza tym pod względem wykonania i ceny naprawdę nie ma się do czego przyczepić :)
Awatar użytkownika
Marelka

Post autor: Marelka »

Akurat co do wyboru ciekawych propozycji w zakresie pluszaków oraz akcesoriów potrzebnych dla dzieci, jak kocyki, rożki itd. to jak najbardziej warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Miziu w przypadku których można liczyć na pełne wsparcie obsługi, różnorodność i jednocześnie bardzo fajne ceny, bo w sklepach stacjonarnych dla dzieci takie rzeczy są naprawdę dużo droższe.
Awatar użytkownika
Renna

Post autor: Renna »

Dziękuję za podpowiedzi :) W takim razie z chęcią zerknę co tam mają, no i czekam na kolejne podpowiedzi z Waszej strony!
Awatar użytkownika
FionaSz

Post autor: FionaSz »

Tutaj jak najbardziej mogę zgodzić się z wypowiedzią poprzedniczek, bo Miziu udało się zestawić super ofertę pod względem wyprawek, ale również pluszaków, czy specjalne maty do zabawy dla maluszka aby nic mu się nie stało. My na promocji kupiliśmy taką https://miziu.pl/collections/maty-do-za ... -zwierzaka z motywem lwa :D
Awatar użytkownika
SandraMos

Post autor: SandraMos »

Renna pisze: ↑11 maja 2020, 20:47 Dziękuję za podpowiedzi :) W takim razie z chęcią zerknę co tam mają, no i czekam na kolejne podpowiedzi z Waszej strony!

Nie ma za co i mamy nadzieję, że jak już będzie po zakupach to zdasz nam relację jak poszło i na co się zdecydowaliście (oraz jaki sklep dla dzieci jednak wygrał). Mam nadzieję, że nasze propozycje jednak weźmiesz pod uwagę. Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ