Materiały edukacyjne

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
Hermana1997

Materiały edukacyjne

Post autor: Hermana1997 »

Hej! Skąd zamawiacie materiały edukacyjne do szkół, w których pracujecie? Mnie ostatnio zainteresowała oferta Pracowni Twórczej Edukacji. Korzystałyście z ich pomocy dydaktycznych? Polecacie?
Awatar użytkownika
Tulimira_95

Re: Materiały edukacyjne

Post autor: Tulimira_95 »

Moim zdaniem Igom ma świetną ofertę materiałów edukacyjnych dla szkół średnich, ale i dla młodszych roczników. Ich pomoce dydaktyczne są praktyczne i przekazują wiedzę w sposób zrozumiały dla każdego ucznia. Bardzo dobrze mi się z nimi pracuje, dlatego mogę polecić.
zajęć

Re: Materiały edukacyjne

Post autor: zajęć »

Cześć! Nie do końca zrozumiałem treść Twojej wiadomości, ale widzę, że pogubiłeś się w tym wątku i potrzebujesz dobrego nauczyciela, który pomoże Ci lepiej zapoznać się z tematem. Polecam sprawdzić sobie portal Buki https://buki.org.pl/ i znaleźć dobrego korepetytora dla zajęć indywidualnych. Wybór i wyszukiwanie nauczyciela tutaj jest całkowicie bezpłatne — można zostawić zgłoszenie, a korepetytor już sam oddzwoni. A koszt lekcji nie jest tak wysoki — naprzeciwko każdej ankiety korepetytora podana jest cena za godzinę zajęć. Możesz wybrać kurs online lub zajęcia u siebie w domu, co moim zdaniem jest bardziej wygodne.
ODPOWIEDZ