Materac do sypialni
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Materac do sypialni
Post autor: Daneczkań »
Zakup materaca sprawa prosta nie jest wiem coś o tym, bo szukaliśmy dla siebie dobrego materaca do sypialni. Wstępnie udało nam się tutaj https://hilding.pl/ znaleźć kilka fajnych modeli materacy , może Ty też znajdziesz tam coś dla siebie............
Re: Materac do sypialni
Post autor: Grażyneczkas »
Mąż mi zrobił niespodziankę i odnowił nasza sypialnie z okazji 25 rocznicy ślubu
Muszę wam się przyznać że się nie spodziewałam a on nam kupił takie wielkie łoże małżeńskie i do tego bardzo wygodny materac na www.materacyk.pl
już dawno nie było w sypialni tak ładnie i wygodnie

Post autor: Kaśka »
Ja swój zamawiałam z sovea, jest solidnie wykonany i dobrze dopasowuje się do ciała. I choć użytkuję go już kilka miesięcy to nie robią się żadne wgniecenia ani dziury. Materac przepuszcza powietrze i co ważniejsze jest antyalergiczny. Jestem mega zadowolona z tego zakupu:)
Post autor: orzeł »
Ja słyszałam, że Senactive to bardzo dobry producent materacy i właśnie sprawdziłabym sobie jego ofertę. Wybór jest spory, są materace piankowe, sprężynowe i hybrydowe o różnej twardości. Ja lubię średniotwardy, na takim się najlepiej zawsze wysypiam i nic mnie nie boli 

Post autor: cuśka »
Jak się okazuje wybór materaca to wcale nie taka oczywista sprawa
ja zdecydowałam się na lateksowy i na nim śpi mi się najlepiej. Jeśli chodzi o dobre jakościowo a do tego niedrogie materace nawierzchniowe to warto zerknąć na ofertę VegeHome https://vegehome.pl/240-nawierzchniowe. Szeroki wybór, szybka wysyłka, Można też liczyć na indywidualne podejście do klienta.

Post autor: Joaśka »
Ja mam materac z pianki termoelastycznej, zamówiłam sobie taki z sovea i przyznam, że śpi mi się na nim strasznie wygodnie;) Materac fajnie układa się pod ciałem i zapewnia mu dobre podparcie. Dodatkowo mają darmową dostawę i korzystną opcje zwrotu gdyby materac jednak się nie sprawdził:)
Post autor: oluś80 »
Witam,co sądzicie o dobraniu odpowiedniego materaca do spania? Bardzo zalezy mi na tym,by dowiedzieć się więcej na ten temat https://selene.pl/materac-piankowy-czy- ... zajow,31,8 Co o tym sądzicie? Chętnie dowiem się więcej, pozdrawiam,
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci