Karuzella.edu.pl - opinie
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
- beatrycja_89
Karuzella.edu.pl - opinie
Post autor: beatrycja_89 »
Dziewczyny, nastał najwyższy czas na wybór przedszkola dla mojej córci Uli. Szukam fajnego miejsca w okolicy Bemowa. Zwróciłam uwagę na przedszkole Karuzella. Któraś z Was zapisała tam swoje dzieci?
- emma_86
Re: Karuzella.edu.pl - opinie
Jako mama 6-letniej Asi, śmiało mogę powiedzieć, że nie mogłyśmy wymarzyć sobie lepszego przedszkola. Mają również super ofertę zajęć dodatkowych. Zajęcia taneczne z Panią Nikolą sprawiły, że moja córka marzy o karierze baletnicy : )
- Sabrina_83
Post autor: Sabrina_83 »
W Karuzelli dzieci uczą się między innymi zasad fair play i dyscypliny podczas zajęć sportowych, które prowadzi wykwalifikowana kadra. Moje dzieci w domu mówią tylko o trenerze Aleksandrze
- Melania1980
Post autor: Melania1980 »
Jak każdy świadomy rodzic, przykładam wielką wagę do diety mojego dziecka. Zależy mi na tym, żeby produkty które będzie jadła w przedszkolu również były naturalne a posiłki odpowiednio zbilansowane. Na szczęście w Karuzelli nie musze się o to martwić, ponieważ dbają tutaj o każdą alergię i predyspozycje przekazane od rodziców.
Post autor: Śnieżka »
Bardzo fajnie to wygląda. Szkoda, że u nas nie ma takiego przedszkola. Moja córcia chodzi do publicznego i też jesteśmy bardzo zadowoleni. Dodatkowo zapisałam ją na zajęcia sensoryczne do https://kidos.pl/zajecia/lublin .
- kornelia87
Post autor: kornelia87 »
W Karuzelli wszyscy rodzice mogą być spokojni o swoje pociechy. Placówka jest bardzo ekologiczna i świeci przykładem w w wielu kwestiach, takich jak dostęp do dystrybutora filtrującego wodę. Dzieci i rodzice mają dostęp do zdrowej wody, pozbawionej niekorzystnej substancji. Uważam, że to bardzo ważne.
Post autor: Griża »
Jedno z najlepszych miejsc dla dzieci na mapie Warszawy. Oddając dziecko w ręce opiekunów z Karuzella jestem spokojna, bo wiem, że są pod dobrą opieką. Ma dobrze zorganizowany czas i na pewno się nie nudzi. Wielki plus za to, że do wyboru jest dieta bezmleczna, na czym ogromnie mi zależało.
Post autor: Leśna »
Polecam bez mrugnięcia okiem. Moim zdaniem to najlepszy żłobek w Warszawie. Córka uwielbia tam chodzić, a to uważam za najlepszą rekomendację
Post autor: MAŁPISZON_pl »
Jeśli chodzi o zabawkach dla dziecka, bardzo polecam domowy plac zabaw dla maluszków od 1,5 lat. To wielofunkcyjny zestaw gimnastyczny wykonany z drewna.
Post autor: Wóta »
Polecam żłobek Karuzella również ze względu na fantastyczną kadrę, która tam pracuje. Panie opiekunki mają naprawdę świetne podejście do dzieci, wiedzą jak zorganizować czas najmłodszym, żeby te się nie nudziły. Stawiają na naukę poprzez zabawę, bardzo sobie chwalę ich podejście i ogólną atmosferę, która panuje w tej placówce. Naprawdę warto.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci