Jakie plany na ferie zimowe?

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
Tomila1987

Jakie plany na ferie zimowe?

Post autor: Tomila1987 »

Jakie macie plany na zbliżające się wielkimi krokami ferie zimowe dla dzieci? Ja wiem, że pandemia, że może być różnie, ale mi jest naprawdę przykro, że dzieci po raz kolejny miałyby stracić jakiś wyjazd. Dlatego zastanawiamy się nad jakimś wyjazdem zimowym, słyszałam, że biuro podróży Bak Travel organizuje w Bieszczadach kulig zimowy i chciałabym zabrać tam swoje dzieciaki.
wolfwoman

Re: Jakie plany na ferie zimowe?

Post autor: wolfwoman »

Nasze plany na tegoroczne ferie są dość klasyczne - urlop w górach :) Ma być aktywnie, bo wybieramy się na narty no i będzie też relaks w knajpkach :) Na urlop wybraliśmy Wisłę i Apartamenty Przy Głównym Deptaku, bo Wisłę uwielbiamy a w tej miejscówce już kiedyś tam byliśmy i bardzo nam się podobało. Apartamenty mają super lokalizację, bo zgodnie z nazwą są w samym centrum miasta, także lepiej być nie może, wszędzie jest blisko. Do tego pensjonat jest bardzo fajnie, komfortowo urządzony, miło się tam spędza czas.
oli8988

Post autor: oli8988 »

Przyznam szczerze, że jeszcze nie mam planów na ferie, ale na kilka dni powinno się nam udać pojechać. Na stronie https://www.palac-pakoszow.pl/ferie-zimowe-long-stay zauważyłam, że dostępna jest atrakcyjna oferta pobytu, gdzie w pakiecie możecie skorzystać z różnych atrakcji.
sońka

Post autor: sońka »

Wyjazd na narty ze Snow Limits! Jeżdżę już kilka lat właśnie w okresie ferii na narty, zawsze z integra.pl. Nigdy się nie zawiodłam, wspaniali ludzie z doświadczeniem :D
Gość

Post autor: Gość »

Wybieramy się na tydzień do Krynicy Zdrój. Jedzie nas 8 osób :) Mamy apartament w halna residence zarezerwowany z kominkiem by móc się ogrzać przy jego lasku jak się wróci ze stoku :)
ODPOWIEDZ