Jakie dania dla niejadka przygotowywać?

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
Linda

Jakie dania dla niejadka przygotowywać?

Post autor: Linda »

Macie jakieś swoje sprawdzone?
Jakie dania dla niejadka waszym zdaniem stanowią dobrą opcję?
Tutaj https://helphoo.com/pl/blog/jak-przygot ... dla-dzieci widziałam stronkę, gdzie jest trochę podpowiedzi wartych uwagi.
Chętnie poznam też wasze patenty na niejadków :)
Może macie coś skutecznego?
Awatar użytkownika
sampre

Re: Jakie dania dla niejadka przygotowywać?

Post autor: sampre »

Mój synek raczej nie jest niejadkiem, chyba, że akurat męczy go przeziębienie czy katar, jak ostatnio. Ale w tej sytuacji podratowałam się trochę napojem/nutridrinkiem Frebini Energy https://zywieniemaznaczenie.pl/frebini-dla-dzieci/ dostępnym w DOZie :)
Wróżka

Post autor: Wróżka »

Mojemu dziecku też przy chorobie podawałam właśnie Frebini nawet mu smakowało, jedyne co był w stanie zjeść przy zapaleniu gardła.
Guśka

Post autor: Guśka »

A gdzie to można kupić? Czy w aptece Dbam o Zdrowie znajdę bo tam kupuję najczęściej, mam ją najbliżej.
Majkaś

Post autor: Majkaś »

Tak, wszystkie produkty Fresubin (ja kupuję dla taty wersję Hepa, na wątrobę) możesz kupić właśnie w DOZie, są w dobrej cenie.
Awatar użytkownika
Sara

Post autor: Sara »

A czy korzystacie czasami z gotowych obiadków dla dzieci? Mi na przykład zdarza się kupować obiadki dla niemowląt Hipp. Mają naprawdę dobry skład i wiem, że są wysokiej jakości, dzięki czemu dostarczam swojemu dziecku to, co najlepsze ;) A Wy co sądzicie o takich rozwiązaniach?
andziaś

Post autor: andziaś »

Wróżka pisze: ↑01 lis 2020, 12:22 Mojemu dziecku też przy chorobie podawałam właśnie Frebini nawet mu smakowało, jedyne co był w stanie zjeść przy zapaleniu gardła.
U nas też się to sprawdziło, właśnie kiedy syn był chory, marudził na jedzenie i Frebini nas uratowało, bo inaczej to pewnie kroplówki byłby potrzebne, a tak udało dostarczyć się odżywczych składników, kupowałam w dozie.
Aśka

Post autor: Aśka »

Sara pisze: ↑09 sty 2021, 17:12 A czy korzystacie czasami z gotowych obiadków dla dzieci? Mi na przykład zdarza się kupować obiadki dla niemowląt Hipp. Mają naprawdę dobry skład i wiem, że są wysokiej jakości, dzięki czemu dostarczam swojemu dziecku to, co najlepsze ;) A Wy co sądzicie o takich rozwiązaniach?
Korzystam bardzo często są zrobione z ekologicznych produktów, a ja czasem po prostu nie mam czasu aby gotować dla dziecka więc wtedy wybieram słoiczki Hipp.
aniołka

Post autor: aniołka »

Aśka pisze: ↑12 kwie 2021, 18:22
Sara pisze: ↑09 sty 2021, 17:12 A czy korzystacie czasami z gotowych obiadków dla dzieci? Mi na przykład zdarza się kupować obiadki dla niemowląt Hipp. Mają naprawdę dobry skład i wiem, że są wysokiej jakości, dzięki czemu dostarczam swojemu dziecku to, co najlepsze ;) A Wy co sądzicie o takich rozwiązaniach?
Korzystam bardzo często są zrobione z ekologicznych produktów, a ja czasem po prostu nie mam czasu aby gotować dla dziecka więc wtedy wybieram słoiczki Hipp.
A gdzie kupujecie te słoiczki, online czy stacjonarnie też dostanę?
ODPOWIEDZ