Macie jakieś modele, które się u Was sprawdziły? Z góry dziękuję za wszystkie rady!
Jaki wózek polecacie? Totalnie się w tym gubię
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Jaki wózek polecacie? Totalnie się w tym gubię
Post autor: matuska456 »
Jestem na etapie kompletowania wyprawki i przyszedł czas na wybór wózka... ale im więcej czytam, tym mniej wiem
Zależy mi na czymś wygodnym i praktycznym – najlepiej żeby był lekki, łatwy do złożenia i nadawał się zarówno na spacery po mieście, jak i trochę trudniejszy teren. Nie wiem też, czy iść w zestaw 2w1, czy może najpierw gondola, a później osobna spacerówka?
Macie jakieś modele, które się u Was sprawdziły? Z góry dziękuję za wszystkie rady!
Re: Jaki wózek polecacie? Totalnie się w tym gubię
Post autor: olka9993 »
Ja od zawsze byłam fanką wózków 2w1, bo uważam, że to przede wszystkim wygodne rozwiązanie. Ciekawą propozycją jest na pewno wózek EasyGo Giro. Moim zdaniem cena świetna, kolory piękne, no i sam wózek ma bardzo dobre funkcje. Najlepiej przeczytaj sobie o tym modelu.
Post autor: Issa »
Wózek Cavoe Moi XL polecam szczególnie dla osób które często podróżują. Składanie jedną ręką i możliwość "toczenia" wózka jak walizki to sztos
Do tego świetnie sie prowadzi, nawet po nierównym terenie. Antypoślizgowe wykończenie siedziska to taki detal ale bardzo mega poprawia komfort maluszka.

Post autor: alissa655 »
easygo giro to naprawdę fajna opcja – wygląda dobrze, jest funkcjonalny i wygodny w codziennym użytkowaniu. lekko się prowadzi, a składanie to chwila moment. jeśli ktoś szuka praktycznego rozwiązania 2w1, to warto go mieć na oku.
Post autor: natalka765 »
easygo hero to też ciekawa opcja – zwrotny, lekki i bardzo wygodny do codziennego użytkowania. Warto rzucić okiem, zwłaszcza jeśli ktoś szuka spacerówki na dłużej.
Post autor: mirka9933 »
Zgadzam się z Wami – EasyGo Giro naprawdę robi dobre wrażenie. Miałam okazję go testować i potwierdzam, że prowadzi się lekko, nawet jedną ręką, a składanie to totalny plus – idealne, gdy trzeba szybko ogarnąć wszystko z maluchem na rękac
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci