Jaki wózek polecacie? Totalnie się w tym gubię

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
matuska456

Jaki wózek polecacie? Totalnie się w tym gubię

Post autor: matuska456 »

Jestem na etapie kompletowania wyprawki i przyszedł czas na wybór wózka... ale im więcej czytam, tym mniej wiem 😅 Zależy mi na czymś wygodnym i praktycznym – najlepiej żeby był lekki, łatwy do złożenia i nadawał się zarówno na spacery po mieście, jak i trochę trudniejszy teren. Nie wiem też, czy iść w zestaw 2w1, czy może najpierw gondola, a później osobna spacerówka?

Macie jakieś modele, które się u Was sprawdziły? Z góry dziękuję za wszystkie rady!
olka9993

Re: Jaki wózek polecacie? Totalnie się w tym gubię

Post autor: olka9993 »

Ja od zawsze byłam fanką wózków 2w1, bo uważam, że to przede wszystkim wygodne rozwiązanie. Ciekawą propozycją jest na pewno wózek EasyGo Giro. Moim zdaniem cena świetna, kolory piękne, no i sam wózek ma bardzo dobre funkcje. Najlepiej przeczytaj sobie o tym modelu.
Issa

Post autor: Issa »

Wózek Cavoe Moi XL polecam szczególnie dla osób które często podróżują. Składanie jedną ręką i możliwość "toczenia" wózka jak walizki to sztos :) Do tego świetnie sie prowadzi, nawet po nierównym terenie. Antypoślizgowe wykończenie siedziska to taki detal ale bardzo mega poprawia komfort maluszka.
alissa655

Post autor: alissa655 »

easygo giro to naprawdę fajna opcja – wygląda dobrze, jest funkcjonalny i wygodny w codziennym użytkowaniu. lekko się prowadzi, a składanie to chwila moment. jeśli ktoś szuka praktycznego rozwiązania 2w1, to warto go mieć na oku.
natalka765

Post autor: natalka765 »

easygo hero to też ciekawa opcja – zwrotny, lekki i bardzo wygodny do codziennego użytkowania. Warto rzucić okiem, zwłaszcza jeśli ktoś szuka spacerówki na dłużej.
mirka9933

Post autor: mirka9933 »

Zgadzam się z Wami – EasyGo Giro naprawdę robi dobre wrażenie. Miałam okazję go testować i potwierdzam, że prowadzi się lekko, nawet jedną ręką, a składanie to totalny plus – idealne, gdy trzeba szybko ogarnąć wszystko z maluchem na rękac
ODPOWIEDZ