Hotel Landrynka opinie

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
sunia

Hotel Landrynka opinie

Post autor: sunia »

Byliście może w Hotelu Landrynka? Szukamy noclegu na tydzień świąteczny. Chciałabym wyskoczyć z rodzinką i dziećmi, więc hotel musi być naprawdę super sprawdzony. Dajcie znać.
Awatar użytkownika
betinka

Re: Hotel Landrynka opinie

Post autor: betinka »

Byłam chyba z miesiąc temu. Wszystko było w porządku. Pokoje czyste. Obsługa fajna. Byłam sama i w sprawach biznesowych się zatrzymałam ale mogę spokojnie polecić.
Awatar użytkownika
sarka

Post autor: sarka »

Świetny hotel. Lokalizacja super. Na pewno wypoczniesz. Ja uwielbiam morze poza szczytem sezonu. Pokoje bardzo fajne i cena moim zdaniem rewelacyjna.
Awatar użytkownika
izka

Post autor: izka »

Aż zazdroszczę bo chętnie bym w to miejsce wróciła. Ludzie z sercem na dłoni tam pracują. Czułam się tam bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
lolka

Post autor: lolka »

Świetny hotel i piękna okolica. Pokoje bardzo ładne. Jest też basen do dyspozycji. Można fajnie wypocząć. Ja mam niedaleko to może na weekend kiedyś jeszcze skoczę.
Awatar użytkownika
inulka

Post autor: inulka »

Śmiało możecie jechać! Hotel bardzo ładny z miłą obsługą i w pięknej okolicy. Byliśmy tam latem i bardzo nam się podobało. Na pewno jeszcze nie raz tam wrócimy.
Awatar użytkownika
magdallena

Post autor: magdallena »

I co wynajęliście pokój na święta w tym hotelu? Ja byłam tam już kilka razy i zawsze wracałam zadowolona. Obsługa jest bardzo pomocna i miła, ceny przystępne a okolica ładna i spokojna. Idealne miejsce na urlop.
Awatar użytkownika
lilla

Post autor: lilla »

Pokoje czyste, obsługa bardzo pomocna i sympatyczna. Poza tym okolica bardzo nam się podobała. Jest spokojnie i naprawdę ładnie.
Awatar użytkownika
bella91

Post autor: bella91 »

Bardzo fajny hotel. Mają bardzo przystępne ceny, czyste pokoje i wszędzie jest blisko. Nocujemy tam zawsze gdy jedziemy do Krynicy Morskiej i jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy.
Awatar użytkownika
olga

Post autor: olga »

Mega hotel byłam chyba z 3 razy. Obsługa super. zawsze mają uśmiech na twarzy. Można porozmawiać. Widać że lubią swoją pracę.
Awatar użytkownika
diana

Post autor: diana »

Ooo w hotelu landrynka zdecydowanie warto się zatrzymać. Mam bardzo dobrą opinie na temat tego miejsca - obsługa jest przemiła, lokalizacja świetna a pokoje bardzo gustownie urządzone.
Awatar użytkownika
Gloria85

Post autor: Gloria85 »

Możesz śmiało tam jechać. Hotel Landrynka to sprawdzone miejsce - byłam tam z dziećmi już kilka razy i zawsze wyjazd był udany. Obsługa hotelu jest bardzo miła i empatyczna, pokoje bardzo czyste i eleganckie, a lokalizacja naprawdę świetna.
ODPOWIEDZ