fotelik samochodowy dla malucha

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
Elora93

fotelik samochodowy dla malucha

Post autor: Elora93 »

Dziewczyny, czy kupowałyście jakoś ostatnio foteliki do samochodu dla waszych maluchów? Jeśli tak, to na pewno przeglądałyście różne modele, prawda? Czy zainteresowały was może foteliki samochodowe Maxi Cosi? Mnie wpadły one w oko i chciałabym się dowiedzieć, jakie macie na ich temat opinie. Może podpowiecie też, na jakie inne foteliki powinnam spojrzeć? :)
Adam.M.

Re: fotelik samochodowy dla malucha

Post autor: Adam.M. »

Hej. Też mam pytanie odnośnie fotelików dziecka - bo nie wiem gdzie za bardzo szukać itd. A chcę odciążyć moją żonę i niektóre rzeczy już sam kupić. Także jestem ciekawy, jak oceniacie foteliki https://avionaut.com/pl/foteliki/aviona ... r=MintC.02 - może ktoś z was jest ich już posiadaczem? Może się podzielicie opinią?
Joanna35

Post autor: Joanna35 »

Smart Kid Belt to wygodne i bezpieczne rozwiązanie. Montaż jest prosty, a nasze dziecko podróżuje komfortowo. Gorąco polecam każdemu rodzicowi. wyprobujcie koneicznie
Agnieszka41

Post autor: Agnieszka41 »

Czy są tutaj osoby, które zastanawiają się nad zakupem fotelika samochodowego dla swojego dziecka? Ze swojej strony mogę Wam polecić ofertę, z której sama skorzystałam, ponieważ oferują najwyższą jakość - foteliki i size .
ODPOWIEDZ