Dobry żłobek we Wrocławiu

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Wiki22

Dobry żłobek we Wrocławiu

Post autor: Wiki22 »

Musimy przepisać syna do innego żłobka, bo się przeprowadziliśmy do Wrocławia, nowa praca i start. Nie wiem tylko, gdzie można się zapisywać przez cały rok. Tylko placówka niepubliczna wchodzi w grę, więc mam nadzieję, że pomożecie coś wybrać. Bardzo proszę dajcie jakieś polecenia.
elacara

Re: Dobry żłobek we Wrocławiu

Post autor: elacara »

We Wrocławiu to może www.przedszkolefairplay.wroclaw.pl. Zajęcia sportowe, dużo muzycznych, rytmicznych, kontakty ze specjalistami, wyżywienie w czesnym, niezła lokalizacja, bo w biurowcu Business Garden, czyli dla większości rodziców wracających z pracy pewnie pasuje, duże skupienie na edukacji językowej i sportowej. Mogłabym tak wymieniać, ale ja przez tydzień bezpłatny adaptacyjny nawet wszystkich opcji nie wyłapałam, tylko część. Dużo się dzieje, a uśmiechnięte dzieci to najlepsza wskazówka, gdzie się zapisywać :)
elacara

Re: Dobry żłobek we Wrocławiu

Post autor: elacara »

We Wrocławiu to może www.przedszkolefairplay.wroclaw.pl. Zajęcia sportowe, dużo muzycznych, rytmicznych, kontakty ze specjalistami, wyżywienie w czesnym, niezła lokalizacja, bo w biurowcu Business Garden, czyli dla większości rodziców wracających z pracy pewnie pasuje, duże skupienie na edukacji językowej i sportowej. Mogłabym tak wymieniać, ale ja przez tydzień bezpłatny adaptacyjny nawet wszystkich opcji nie wyłapałam, tylko część. Dużo się dzieje, a uśmiechnięte dzieci to najlepsza wskazówka, gdzie się zapisywać :)
ODPOWIEDZ