Co w wyprawce dla dziecka?
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
- Gniewomira76
Co w wyprawce dla dziecka?
Post autor: Gniewomira76 »
Hej. Są tu jakieś osoby, które mają za sobą już przygotowywanie wyprawki dla dziecka? Podzielcie się radami, co waszym zdaniem powinno się w takiej wyprawce obowiązkowo znaleźć. Wiadomo, że takie elementy jak wózki dziecięce to podstawa, ale są rzeczy, o których wiele osób nie myśli, a które okazują się bardzo przydatne. Mam rację? 

- ivona
Re: Co w wyprawce dla dziecka?
Chyba już coś słyszałam o tych wózkach, ale mam wózek x-lander, wybrałam go bo to bardzo znana marka, nie znam mamy która by tego wózka nie kojarzyła. Poza tym na blogach parentingowych i recenzjach mają bardzo dużo pozytywnych opinii, tym też warto się kierować przy wyborze
Post autor: aśka »
ja będę matką chrzestną dla siostrzeńca i siostra poprosiła o łóżeczko i materacyk wybrałam na stronie https://materacyk.pl/produkt/materac-se ... la-dzieci/ materacyk sensitive bardzo solidnie wykonany z wkładem z pianki lateksowej i chyba jeszcze dokupię do kompletu bawełnianą pościel i będzie komplecik.
Post autor: Aśka »
Oprócz rzeczy oczywistych jak wózek czy łóżeczko myślę, że warto tez mieć poduszkę do karmienia. Mnie samej się przydała, w pierwszych dniach bardzo pomogła w odpowiednim ułożeniu dziecka do karmienia. Ja swoją zamawiałam z Ceba Baby, przyjemny i delikatny materiał, solidne wykonanie no i nawet po częstym praniu nic się z nią nie dzieje, nie mechaci się!:)
Post autor: AureliaF »
Wiem, że nie każdy kupuje i nie każdy używa, ale u mnie świetnie sprawdził się przewijak, twardy na łóżeczko. Duża ulga dla pleców i kręgosłupa, wygodny i dla mnie i dla dziecka. Przewijak kupowałam przez internet w sklepie Ceba Baby - https://cebababy.eu/ i bardzo byłam z niego zadowolona. Nie tylko zapewnił mi wygodę przy pielęgnacji czy przebieraniu dziecka, ale także jest dla dziecka bezpieczny i ładnie się prezentuje - a przecież to także ważny aspekt.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci