badanie wzroku u dziecka

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
zdzisława

badanie wzroku u dziecka

Post autor: zdzisława »

Hej :)
Mam trzyletniego syna i chciałabym, aby miał on regularne badania wzroku. Szukałam w internecie i znalazłam informacje o różnych okulistach dziecięcych w mojej okolicy, ale chciałabym się upewnić, że wybrałam dobrego specjalistę.
Czy ktoś z Was miał do czynienia z okulistą dziecięcym w Łodzi? Czy możecie polecić jakiegoś dobrego specjalistę? Czy są jakieś inne rzeczy, o których powinnam pamiętać, zanim wybiorę okulistę dla mojego syna?
Bardzo bym prosiła o jakieś porady. Z góry dziękuję za pomoc! :)
smallysally

Re: badanie wzroku u dziecka

Post autor: smallysally »

Cześć, skoro byliście już o okulisty, to może poradzicie mi, jakie mam wybierać elementy, jeśli chodzi o na przykład o modne oprawki ? Właśnie się nad tym mocno zastanawiam i nie do końca wiem, jak się na to zdecydować. Każda wskazówka będzie mile widziana, kochani.
surface

Re: badanie wzroku u dziecka

Post autor: surface »

Cześć, zastanawiam się nad tym, co mam zrobić, żeby naprawa okularów piaseczno przeszła tak, jak powinna. I sądzę, że to nie kwestia wybrania odpowiednich części, a osoby, która będzie je naprawiała. W końcu nie można po prostu zdecydować się na byle kogo, bo potem koszty będą wielkie, a efekt niezadowalający.
ODPOWIEDZ