atrakcje na urodziny dziecka
Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
- Tomisława1984
atrakcje na urodziny dziecka
Post autor: Tomisława1984 »
Cześć wszystkim! Jestem tu właściwie to od niedawna i nie udzielam się za bardzo, ale teraz właśnie szukam pomysłu na atrakcje na urodziny mojego dziecka i chcę skorzystać z waszego wsparcia. Chciałabym, aby było to coś wyjątkowego i niezapomnianego. Czy ktoś ma jakieś dobre pomysły?
Balony z helem Kraków to jedna z moich propozycji, ale chętnie poznam inne.

Re: atrakcje na urodziny dziecka
Post autor: Miranda »
Urodziny to jedna z najważniejszych okazji w życiu naszego dziecka. Nic nie stoi na przeszkodzie by zorganizować je we własnym domu. W ten sposób zaoszczędzimy wiele pieniędzy, a przecież pomysłów na atrakcje nie brakuje. Jednymi z najpopularniejszych jest dekorowanie balonów, karaoke czy zabawa w ciuciubabkę. Wszystko sprowadza się do tego by trafić w gusta zaproszonych dzieci. Zawsze możemy przeprowadzić ankietę odnośnie tego czego oczekują by mieć pewność. U mojej znajomej było to ozdabianie buzi dzieci, a potrzebne były do tego specjalne farby do malowania twarzy - https://www.sklepmatejko.pl/farby-do-twarzy-i-ciala Tutaj oczywiście najważniejsza będzie ich wyobraźnia bo przecież każde dziecko ma swoich ulubionych bohaterów z jakimi się identyfikuje.
Post autor: kasix »
Według mnie ciekawym miejscem do zorganizowania urodzin jest sala zabaw Ksawerów, dostępna pod adresem https://airjump.pl/park-trampolin-ksawerow/. Znajdziemy tam doskonale dostosowaną ofertę od trampolin po akrobatyczne zajęcia, różnorodne wydarzenia oraz animacje. Nocowanki są również interesującą opcją - sprawdźcie sami!
Post autor: Karolina.K »
Mało w tym temacie tu jest napisane a szkoda bo temat ważny i ciekawy. Z mojego doświadczenia powiem tylko, że zamawiając atrakcję na urodziny dla dzieci korzystaj jedynie ze sprawdzonej znanej firmy, a nie z jakiegoś nieznanego animatora. Animator ze znanej firmy będzie sprawdzony i doświadczony w pracy z dziećmi i wiesz, że nie zamawiasz kota w worku. Taką firmą jest np. firma Arteventy - organizacja imprez dla dzieci. Świadczą usługi na terenie całego kraju, choć głównie w Poznaniu i okolicy. Polecam ich gorąco, gdyż sami korzystamy z ich usług już od kilku lat.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci