Artykuły plastyczne

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
bryska

Artykuły plastyczne

Post autor: bryska »

Jakie najlepsze artykuły plastyczne polecacie dla dzieci? Zależy mi na dobrej jakości, fajnie, jeśli wybór byłby większy, bo mojej małej artystce nigdy dość. Przerobi każdą ilość papieru, plasteliny, kleju, kredek itp.
megan

Re: Artykuły plastyczne

Post autor: megan »

Znasz markę Astra? Zawsze do szkoły moim dzieciom kupuję produkty tej marki, świetna jakość za rozsądną cenę. Mają też fajne zestawy kreatywne, fajna opcja jeśli zwykłe kredki, farbki czy plastelina już się znudzą.
bryska

Post autor: bryska »

Co to za zestawy kreatywne? Co zawierają i do czego służą? Możesz pokazać jakieś przykładowe? Czy one nadają się na prezent? Chciałabym coś niedrogiego kupić dzieciom na dzień dziecka niedługo, a zabawek mają już masę.
Grela

Post autor: Grela »

Na szkoloteka.pl masz bardzo wiele z astra do wyboru. Można rysować, malować, lepić, wyklejać - cokolwiek wyobraźnia podpowie. :) Dzieciom pomysłów nie brakuje, więc na pewno będziecie się dobrze bawić
monikaja

Post autor: monikaja »

bardzo polecam artykuły biurowe z firmy wamax wamax.com.pl :) świetny wybór artykułów i konkurencyjne ceny, dostawa zawsze na czas :) konsultanci bardzo pomocni, świetna obsługa
Grela

Post autor: Grela »

Szczerze mówiąc bardziej ufam szkoloteka.pl, o której pisałam, bo mam już sprawdzone zamawianie i pełne zaufanie do nich. No i mają naprawdę duży wybór artykułów z astra dla szkolniaków i przedszkolaków, a u nas teraz idą tego tony. :D
Bożenna

Post autor: Bożenna »

Przy organizacji czasu wolnego dla dzieci, warto włączyć pomysły na prace plastyczne dla dzieci, które nie tylko rozwijają zdolności manualne, ale także uczą cierpliwości i koncentracji. Proste projekty takie jak malowanie na kamieniach czy tworzenie kolczy z makaronu są nie tylko zabawne, ale także stymulują kreatywność i innowacyjność. Takie aktywności pozwalają dzieciom wyrazić siebie i są doskonałą okazją do wspólnego spędzania czasu z rodzicami.
ODPOWIEDZ