anteczek.pl - opinie

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
Alicja-86

anteczek.pl - opinie

Post autor: Alicja-86 »

Witajcie! Stoję przed bardzo trudnym wyborem, ponieważ muszę wysłać swoją pociechę do żłobka. Mieszkam w Warszawie w części Ursus Włochy. Nie mam koleżanek które mają dzieci w podobnym wieku, więc zaczęłam szukać żłobka na własną rękę. W internecie znalazłam stronę anteczek.pl i jestem ciekawa Waszych opinii. Czy ktoś z Was korzysta z ich usług?
Awatar użytkownika
Amanda

Re: anteczek.pl - opinie

Post autor: Amanda »

Mają teraz nabór dzieci z roczników 2019/2020. Panie ze żłobka Anteczek super opiekowały się dójką moich dzieci. Byłam bardzo zadowolona i dzieci chętnie z nimi zostawały. Nigdy nie było żadnych problemów.
Awatar użytkownika
Mirka-94

Post autor: Mirka-94 »

Doskonale Ciebie rozumiem, bo to duża odpowiedzialność i stres, ale śmiało możesz się zgłosić do żłobka Anteczek. Wszystkie moje koleżanki mówią o nich w samych superlatywach. Polecam.
Awatar użytkownika
Amina

Post autor: Amina »

Wystarczy sprawdzić ich plan dnia, aby przekonać się, że to miejsce odpowiednie dla każdego dziecka.
Awatar użytkownika
Eleonora-69

Post autor: Eleonora-69 »

Jako placówka, w której najważniejsza są dzieci, opiekunki kładą szczególny nacisk na bezpieczeństwo oraz czystość i higienę, co jest szczególnie ważne w czasie Covid19.
Awatar użytkownika
Beata_94

Post autor: Beata_94 »

Moje dziecko wybiega stamtąd zawsze radosne i uśmiechnięte. To chyba najlepsza wizytówka tego żłobka :)
Awatar użytkownika
Jarowit

Post autor: Jarowit »

Opiekunki organizują wiele zajęć dodatkowych, dzięki czemu czas spędzony w żłobku jest ciekawy i urozmaicony. Polecam
Awatar użytkownika
miloslawa85

Post autor: miloslawa85 »

Jako dietetyk, zwracam szczególną uwagę na posiłki i po kilkukrotnym sprawdzeniu ich menu jestem spokojna. Dzieci jedzą same zdrowe i nieprzetworzone produkty, a w razie specjalnych zaleceń, opiekunki pilnują, aby dziecko nie zjadło czegoś na co jest uczulone.
Awatar użytkownika
Zuzanna

Post autor: Zuzanna »

W żłobku Anteczek dzieci mają również zajęcia z psychologiem. Są pod stałą, kompleksową opieką, dlatego uważam, że to bardzo dobra placówka.
Awatar użytkownika
lena1965

Post autor: lena1965 »

Odprowadzam do nich swoje wnuki, które zawsze chętnie idą do żłobka, co świadczy o tym, że musi być tam na prawdę miło i sympatycznie. Opiekunki to przemiłe osoby, zawsze uśmiechnięte i bardzo cierpliwe.
Amaśka

Post autor: Amaśka »

Anteczek to bardzo dobry żłobek w Warszawie. Szukałam miejsce, w którym będę mogła bez obaw zostawić córeczkę na kilka godzin. Korzystamy z opcji pięć godzin w ciągu dnia, jestem bardzo zadowolona. Córeczka zaopiekowana i lubi tam chodzić :)
Maryś

Post autor: Maryś »

Świetny żłobek. Ładne, kolorowe sale zabaw, zadbany ogródek z placem zabaw. Jestem zadowolona, moje dziecko również, bardzo chętnie zostaje w żłobku Anteczek.
Żotni

Post autor: Żotni »

Wystarczy też zajrzeć na opinie o przedszkolu Anteczek na ich stronie internetowej. Miejsce jest naprawdę bardzo polecane i wiem, że wśród mam z okolicy chwalone. Sama też jestem zadowolona z opieki. Polecam, jak najbardziej.
żaba

Post autor: żaba »

Znajoma poleciła mi Anteczek, jako miejsce, w którym bez stresu mogę zostawić dziecko pod opiekę, kiedy ja jestem w pracy. I faktycznie, to jest prawda. Mają świetnie wyposażone sale zabaw i opiekunki zawsze wiedzą, jak zorganizować czas dzieciom.
rokiń

Post autor: rokiń »

W tym żłobku jest nawet opieka logopedy. Jestem bardzo zadowolona z tego miejsca. Wiem, że moje dziecko jest pod naprawdę dobrą, kompetentną opieką. Takie poczucie bezpieczeństwa daje mi spokój ducha.
Bażantka

Post autor: Bażantka »

Mnie Anteczek przekonał tym, że wiemy z góry, jaki plan dnia będą miały dzieciaki. Na pewno nie ma mowy o nudzie. Moja córka uwielbia tam chodzić.
piątka

Post autor: piątka »

Aneteczek to jest naprawdę godny polecenia, po prostu dobry żłobek w Warszawie. Cieszę się, że mój Kamil jest pod ich opieką.
Kłódka

Post autor: Kłódka »

Wspaniała, fachowa, po prostu najlepsza opieka nad dzieckiem w okolicy. Mają bogatą ofertę zajęć dodatkowych, z których korzysta moja córka. Uważam, że rytmika w żłobku Anteczek jest naprawdę na najwyższym poziomie, dzieciaki ją uwielbiają.
Mamuśkas

Post autor: Mamuśkas »

Zanim zdecydowałam się zapisać swoją córeczkę, nie ukrywam, że szukałam informacji na temat takich miejsc wśród innych mam. Jeśli chodzi o Anteczek często słyszałam, że jest to najlepszy klubik dla dzieci w Warszawie. I ja to potwierdzam :)
Wiośna

Post autor: Wiośna »

Dwójka moich dzieci była pod opieką "cioć" ze żłobka Anteczek. Jestem zachwycona podejściem do dziecka, organizacją całego dnia, planu zabaw. Plus za dobre jedzenie i możliwość wyboru menu dla dzieci. Polecam, bez wahania zapisałabym do nich dziecko ponownie.
Anuś

Post autor: Anuś »

Super, że np. poobiednia drzemka jest tylko dla chętnych dzieci, a te które wolą wyciszyć się inaczej mogą posłuchać muzyki lub bajek. Plan dnia w żłobku Anteczek jest naprawdę interesujący. Moje dziecko jest bardzo zadowolone, ja również :)
Baśkosa

Post autor: Baśkosa »

Bardzo polecam Anteczek. Moim zdaniem jedno z najlepszych tego typu miejsc w stolicy. Z tego co wiem ceny żłobka są naprawdę jednymi z najlepszych.
Kamiś

Post autor: Kamiś »

Kalendarz imprez w żłobku wygląda imponująco. Widać, że żłobek naprawdę myśli o swoich podopiecznych, zaplanowane jest mnóstwo atrakcji, zajęcia kulinarne, spotkania ze sztuką. W Anteczku dzieci naprawdę nie będą się nudzić.
Mamuśka30

Post autor: Mamuśka30 »

Świetny żłobek, naprawdę mogę polecić. Moja córka chętnie tam chodzi, ja jestem zadowolona z opieki. Dlatego jeśli ktoś z Was szuka dobrego miejsca dla swojej pocieszy, to polecam, bo teraz trwa u nich nabór do żłobka.
boguśka

Post autor: boguśka »

Początkowo miałam wątpliwości przed oddaniem dziecka do żłobka, bałam się, że mała sobie nie poradzi, że ja będę tęsknić. Ale sporo rodziców polecało mi właśnie Anteczek. Teraz sama jestem naprawdę zadowolona z opieki nad moją córeczką, mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że jest to najlepszy żłobek w stolicy.
wójka

Post autor: wójka »

Chciałam wrócić do pracy, więc też szukałam dobrego żłobka. W moim przypadku też znajomi, którzy mają starsze dzieci od mojego, więc też większe doświadczenie bardzo polecali właśnie żłobek Anteczek. Warto.
Ankań

Post autor: Ankań »

Wystarczy zobaczyć opinie o żłobku Anteczek, żeby wiedzieć że to świetny żłobek. Dzieci są zadowolone i bezpieczne, rodzice szczęśliwi i pewni że ich dziećmi zajmują się prawdziwi profesjonaliści. Bardzo polecam.
Urszuła

Post autor: Urszuła »

Uważam, że jeśli chodzi o ceny za żłobek w Warszawie, to Anteczek też jest bardzo konkurencyjny. Tym bardziej, że bogata oferta programowa i świetna opieka nad dzieciaczkami naprawdę jest godna pochwały.
Inkuś

Post autor: Inkuś »

Dobrze, że są takie miejsca jak Anteczek, to cudowne miejsce. Nikt nie zmusza dzieci do poobiedniej drzemki, cały czas jaki dzieci spędzają w żłobku jest zaplanowany i to w sposób ciekawy i kreatywny. To świetny żłobek. Cieszę się że go znalazłam.
Miłka

Post autor: Miłka »

Moja opinia również jest pozytywna, ale od siebie jeszcze napiszę, że odbywają się u nich konsultacje logopedyczne. Naprawdę przydatna sprawa.
Smiś

Post autor: Smiś »

Jeśli chodzi o żłobek Anteczek to ja sobie chwalę sale zabaw, dobrze wyposażone, ładne, kolorowe, idealne dla dzieci. Ogólnie żłobek spełnia wszystkie moje oczekiwania, od kadry po wystrój. Naprawdę chyba najlepszy żłobek w Warszawie. Tym bardziej że można wybrać pobyt całodzienny lub na przykład 5 godzin w ciągu dnia. Wygoda. Bardzo polecam.
Łora

Post autor: Łora »

Moja starsza córka chodziła do tego żłobka, byłam zadowolona, więc młodszą również zapisałam. Moim zdaniem naprawdę bez dwóch zdań jest to najlepszy żłobek w Warszawie. Dzieciaki świetnie się tam czują, nie ma mowy o nudzie. . .
Modłe

Post autor: Modłe »

Mam ogromne szczęście, że placówka znajduje się bardzo blisko mojego domu. Ma dobre opinie, a ja nie muszę jeździć na drugi koniec Warszawy, więc oszczędzam naprawdę sporo czasu. Cieszę się, że udało się zapisać moją córeczkę. Wiele osób pisało, że jest to najlepszy żłobek w Warszawie i ja potwierdzam tę opinię.
Birdyś

Post autor: Birdyś »

Ja powiem tak, jeśli szukacie Państwo dobrego żłobka, klubiku dla swojej pociechy w Warszawie - no to już nie szukajcie. Na pewno nie znajdziecie lepszej placówki, niż żłobek Anteczek. Kiedy sama szukałam opinii na temat różnych placówek, większość rodziców zgodnie polecała właśnie to miejsce.
Kłodka

Post autor: Kłodka »

To jest naprawdę bardzo dobre przedszkole, właściwie żłobek dla maluszków. Mają fajny teren, ogród, gdzie dzieciaki bawią się na świeżym powietrzy, kiedy jest ładna pogoda. Panie opiekunki są naprawdę wykwalifikowane i mają świetne podejście do maluszków. .
Mirkaś

Post autor: Mirkaś »

Wystarczy poczytać opinie o Anteczku żeby wiedzieć że to bardzo dobry żłobek w Warszawie. Mają pomysł, mają kompetencje i mają chęci. Ceny są przystępne, a dziecko w tej placówce naprawdę bezpieczne. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim. .
Alińka

Post autor: Alińka »

Do Warszawy przeprowadziłam się w zeszłym roku, więc szczerze mówiąc, nie miałam pojęcia, co, jak i gdzie. A naprawdę zależało mi na tym, żeby moja córcia trafiła do dobrego żłobka, bo dość szybko po przeprowadzce znalazłam nową pracę. Zrobiłam wcale nie tak mały rekonesans wśród innych mam i nazwa żłobka Anteczek pojawiała się w tych poleceniach najczęściej. To mnie przekonało. Chwalę sobie to, jak opiekują się moim dzieckiem.
Fińka

Post autor: Fińka »

Jeśli chodzi o żłobek to zawsze miałam wysokie wymagania. Anteczek spełnia je wszystkie. Organizują fajne imprezy dla dzieci, mają fajne sale zabaw , piękny ogród, kompetentnych pracowników. Bardzo polecam. Będziecie pewni że Wasze dzieci będą zaopiekowane i szczęśliwe. .
Małinta

Post autor: Małinta »

Młoda, energiczna i pełna pomysłów na zagospodarowanie czasu dzieciakom kadra, ode mnie duży plus za to. Synek bardzo lubi chodzić do tego żłobka, dobrze się tam bawi. Jakiś czas temu po kilku dniach nieobecności spowodowanej gorszym samopoczuciem, katarkiem, sam dopytywał, kiedy pójdzie do żłobka. To naprawdę najlepsza rekomendacja, moim zdaniem. Świetny żłobek w Warszawie
Żebia

Post autor: Żebia »

Świetne miejsce dla najmłodszych dzieciaczków z Warszawy. Wspaniała opieka, dzieci są zadowolone, szczęśliwe. Fajnie, że jest wybór różnych diet, dostosowanych do maluszków, bo wiadomo, że sporo dzieci cierpi na różnego rodzaju nietolerancje. Nie mogłam sobie wymarzyć lepszego żłobka dla mojej córci, polecam z całego serca każdemu żłobek Anteczek z Warszawy.
ODPOWIEDZ