akuku-sanok.pl opinie

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
wirginia_73

akuku-sanok.pl opinie

Post autor: wirginia_73 »

Hej, mamuśki! Czy któraś z was robiła zakupy w sklepie z akcesoriami dla dzieci i niemowląt Akuku? Tutaj ich strona akuku-sanok.pl.
Awatar użytkownika
Donat64

Re: akuku-sanok.pl opinie

Post autor: Donat64 »

W akuku-sanok mają produkty dla dzieci w najwyższej jakości. Cena jest bardzo przystępna i wszystkie produkty są przyjazne dzieciom.
Awatar użytkownika
Beniamina1982

Post autor: Beniamina1982 »

Znam akuku-sanok.pl i polecam. Mają fajny wybór zabawek i akcesoriów dla dzieci w dobrych cenach.
Awatar użytkownika
beatrycja_89

Post autor: beatrycja_89 »

Ja trafiłam na sklep dziecięcy Akuku, kiedy szukałam maseczki dla mojej małej. Przy okazji zamówiłam parę innych rzeczy do pokoju dziecka i jak dla mnie jakość i cena zdecydowanie na plus.
Awatar użytkownika
alojza1969

Post autor: alojza1969 »

Mamy wózek spacerowy z Akuku, ale na pewno zamówię też fotelik samochodowy, bo jestem bardzo zadowolona ze spacerówki, a cena była korzystna.
Awatar użytkownika
stoigniew1979

Post autor: stoigniew1979 »

Kupiłem bardzo fajną grzechotkę do wózka. Córka bardzo ją lubi i często się nią bawi. Jest bardzo kolorowa i skupia uwagę dziecka.
Awatar użytkownika
barbara-62

Post autor: barbara-62 »

Zamawiaj śmiało, AkuKu to bardzo dobry sklep. Mają fajne ceny i duży asortyment, jest w czym wybierać.
Awatar użytkownika
Bernarda1961

Post autor: Bernarda1961 »

Długo szukałam odpowiedniego gryzaka na wyrastające ząbki dla mojej wnusi. Produkty z akuku-sanok jako jedyny sklep spełniły moje oczekiwania i na pewno wrócę do niego jeszcze nie raz :)
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

Byłam skołowana koniecznością wyboru wózka spacerowego dla mojej córeczki... Było tyle możliwości, ale cena również była zawrotna. Odpowiedni model znalazłam na akuku-sanok i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
ivona

Post autor: ivona »

Nie znam sklepu ale mam dobry wózek, kupiłam x-landera bezpośrednio od producenta, fajnie że mogłam go zamówić za darmo do domu na próbe i wypytać o wszystko na livechacie.
Awatar użytkownika
kaja70

Post autor: kaja70 »

Bardzo zależało mi na bezpieczeństwie moich dzieci podczas jazy samochodem, dlatego zainwestowałam w foteliki z ich strony. Spełniają wszystkie standardy i normy o których mowa w przepisach i jakie są rekomendowane dla zdrowia dzieci.
Awatar użytkownika
beniamin74

Post autor: beniamin74 »

Długo szukałam prezentu dla chrześnicy. W akuku-sanok znalazłam piękne zabawki naprawdę wysokiej jakości. Polecam!
Awatar użytkownika
Mieszko_75

Post autor: Mieszko_75 »

Akuku Sanok to idealne miejsce dla młodych rodziców. Przemiłą obsługa i piękne akcesoria dobrej jakości. To miejsce po prostu trzeba znać!
Awatar użytkownika
Hadrian88

Post autor: Hadrian88 »

Akuku Sanok poleciła mi siostra, kiedy byłam w ciąży. Dziś, po narodzinach maluszka, po prostu nie wyobrażam sobie codzienności bez tego sklepu!
Awatar użytkownika
Alwin78

Post autor: Alwin78 »

Spacerówka znaleziona w Akuku Sanok była spełnieniem marzeń moich i córci. Piękna, stylowa, a do tego naprawdę wygodna i bezpieczna. Polecam ten sklep!
Awatar użytkownika
ernest_64

Post autor: ernest_64 »

W dobie pandemii Akuku Sanok ma w ofercie piękne, unikatowe maseczki w dziecięcych rozmiarach. Po wielu tygodniach poszukiwań, dopiero tu znalazłam produkty, których moje dzieci chętnie używają. Na pewno tu wrócimy.
ODPOWIEDZ