Sofy na zamówienie

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
Liwi7

Sofy na zamówienie

Post autor: Liwi7 »

Witajcie, Mam zamiar niebawem wymienić łóżko i zainteresowały mnie sofy robione na zamówienie. Chce coś stylowego i eleganckiego. Widziałam tutaj spory wybór wymiarnameble.pl/sofy-na-zamowienie. Znacie tą firmę?
Awatar użytkownika
Karen

Re: Sofy na zamówienie

Post autor: Karen »

wedlug mnie lepiej jednak miec normalne łóżko z porzadnym materacem. Sofa nie jest najlepszym miejscem do spania zwlaszcza dla osob z problemami zdrowotnymi. Zajrzyj sobie tutaj https://sypialniaplus.pl/ mają porzadne materace - kokosowe,ortopedyczne itp. Liczy sie wysoka jakosc wykonania produktu jak i materialow uzytych do jego wytworzenia takze warto sie z nimi skontaktowac.
Awatar użytkownika
michalina

Post autor: michalina »

A czemu akurat na zamowienie? zobacz sobie do salonow agata - maja nawet oferte online, wiec smialo mozesz sobie poprzegladac a ceny sa naprawde spoko :)
Awatar użytkownika
sopelek

Post autor: sopelek »

Ciekawa oferta, ale raczej nie będzie pasować u mnie bo chcę urządzić mieszkanie w stylu skandynawskim. Póki co znalazłam już Meble Skandynawskie . Mi podobają się takie meble i nie zgadzam się z tym co mówią inni, że mają chłodny wydźwięk. Wręcz przeciwnie, nadają wnętrzu przytulnego charakteru. No ale każdemu podoba się co innego.
Awatar użytkownika
amelia

Post autor: amelia »

Ja nie wyobrażam sobie salonu bez sofy. Bez wygodnej, najlepiej takiej która jest rozkładana i pełni dodatkową funkcję. Dla mnie, po całym dniu pracy, najlepszym odpoczynkiem jest zanurzenie się w takiej wygodnej sofie, pod kocykiem, z herbatą i książką. Jak mam być szczera, to bardzo dobrze sprawdza się u nas ta sofa z funkcją spania - warto przemyśleć takie rozwiązanie.
ODPOWIEDZ