Schody
Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
- Zyta_70
Schody
Planowaliśmy zrobić remont domu, właściwie, to nadal planujemy, natomiast dostaliśmy namiar na firmę, która zajmuje się wykończeniem schodów drewnem i niestety oferta, którą dla nas przygotowali mocno przekracza nas budżet, dlatego szukamy tańszych rozwiązań. Znaleźliśmy piękne płytki podłogowe, konkretnie Porcelanosa płytki drewnopodobne, myslę, że dobrze będą wyglądać.
Re: Schody
Post autor: Klaudyna123 »
Teraz to każdy fachowiec się ceni, niestety drewniane schody ładnie wyglądają ale trzeba mieć grubą zasobnośc portfela by je kupić i zwykły Kowalski rzadko może sobie na nie pozwolić. Zrezygnowałam z robienia drewnianych schodów i tak samo jak Ty szukałam czegoś tańszego by mi budżetu nie zrujnowało. Znalazłam w końcu spiralne schody z dolle.com.pl i je zamówiłam. Nie dośc że było o wiele taniej to jeszcze ich montaż był dośc prosty i małżonek z teściem sobie z nim poradzili. Mnie schody się bardzo podobają i pasują do wnętrza.
Post autor: Teodor »
Może i drogie są drewniane schody, ale to inwestycja na lata. Drewniane schody nie wychodza z mody, pasują do każdej aranżacji. Łatwo je odnowić, a gdy sie je odpowiednio zabezpieczy, to będą pięknie się prezentować przez lata. U moich rodziców, schody mają już z 30 lat - ostatnio tata je cyklinował a ja malowałem lakierem bezpodkładowy - Vidaron. Efekt przerósł nasze oczekiwania. Schody świetnie wyglądają, i są zabezpieczone przed uszkodzeniami.
Post autor: Paaulina »
Każdemu się inne schody podobają także trzeba sie swoim gustem sugerować. U mnie na ten przykład są szklane schody z www.kobamet.pl z dodatkiem elementów stalowych. Szkło jest grube hartowane. Dla mnie takie schody są eleganckie i mega nowoczesne.
Post autor: nuber322 »
Najlepszy wybór moim zdaniem, to oczywiście schody drewniane. Pasują do wszystkich wnętrz, no i jakość drewna mówi tutaj sama za siebie. Na stronie https://www.schody-drewniane-krakow.pl/ możecie sprawdzić firmę, która wykona dla Was indywidualny projekt oraz realizację wymarzonych schodów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci