program do projektowania?

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Gość

program do projektowania?

Post autor: Gość »

Poszukuję programu typu cad do projektowania instalacji - czy któś z was może polecić jakiś sensowny program w dobrej cenie i z porządnym wsparciem technicznym dla osoby początkującej?
Gość

Re: program do projektowania?

jesli coś takiego to sprawdź sobie oprogramowanie od zwcad - bardzo prosty program i mają naprawdę świetne wsparcie techniczne :) Jak chcesz to poczytaj opinie o nich w necie bo sporo osób się wypowiada na ten temat
nando

Post autor: nando »

Też słyszałam o ich oprogramowaniu że jest spoko - nie jest tak drogie jak flagowce a wsparcie techniczne mają naprawdę na wysokim poziomie i szybko odpowiadają, co dla początkujących jest mega ważne.
Gość

dzieki wielkie za polecajki teraz już wiem w którym kierunku iść i jaki program sobie sprawdzić. nie ukrywam że jestem dopiero na początku swojej drogi w tej dziedzinie i po prostu nie chciałabym przepłacac bez sensu :D
Awatar użytkownika
adienka9

Post autor: adienka9 »

Co do produkcji oprogramowania to zawsze też można postawić na Enicom.Z tego co widziałam to firma posiada bardzo dobre opinie, terminowo wykonują usługi, a dodatkowo też zawsze można liczyć na ich profesjonalne doradztwo
jankakowal

Post autor: jankakowal »

Jak wiadomo, magazyn jest często sercem biznesu, to mieszanka wszystkiego. Trafiają tu i produkty gotowe, materiały biurowe, półprodukty, towary dodatkowe, jednym słowem WSZYSTKO. I dlatego tak wiele osób ma problem z zarządzaniem biznesem. I tutaj program do stanów magazynowych powiem Wam, że naprawdę może być wam przydatny.
ODPOWIEDZ