prawnik rozwody szczecin

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
angie33

prawnik rozwody szczecin

Post autor: angie33 »

Czy kojarzycie jakiegoś prawnik rozwody szczecin ze Szczecina, który uchodzi za specjalistę w sprawach rozwodowych?
Awatar użytkownika
ivona

Re: prawnik rozwody szczecin

Post autor: ivona »

Tak, ja kojarzę Pana mecenasa Łukasza Węgłowskiego, on jest najlepszym prawnikiem od rozwodów w Szczecinie ale działa też na terenie całego wybrzeża i Pomorza, wielu osobom pomógł nie tylko w sprawach rozwodowych bo jego kancelaria zatrudnia też innych prawników specjalizujących się w różnych dziedzinach prawa
Awatar użytkownika
powabna

Post autor: powabna »

U mnie jeszcze akurat w życiu wszystko się układa i w sumie to ja nie planuję rozwodów. Jako, że kwestie prawne to po części moje hobby to czytałam również na stronie https://www.prawowity.pl/aktualnosci/18 ... czniczych/ jak w dzisiejszych czasach prezentuje się pomoc prawna dla podmiotów leczniczych.
Awatar użytkownika
intereska

Post autor: intereska »

Zdecydowanie musisz napisać do kancelarii Sobczak Maciejewska Zając. Te Panie będą w stanie Ci pomóc. Nie zajmowałabym się rozwodem nie znając prawa. Niestety ale taki sposób oszczędzania może jedynie doprowadzić was do jeszcze większych kłopotów, co w efekcie przedłuży się w sądzie.
Awatar użytkownika
penny

Post autor: penny »

Słyszałam, że najlepszy adwokat Szczecin to pani Monika Stokowska – Bażant. Myślę, że warto zwrócić się do niej w tej sprawie. :)
ODPOWIEDZ