Podłoga w domu

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
Inga81

Podłoga w domu

Post autor: Inga81 »

Zastanawiamy się nad tym, żeby w naszym domu zamiast klasycznej podłogi, czyli desek czy paneli, nie zrobić na całym piętrze (przynajmniej na parterze) płytek. Ktoś z Was ma takie rozwiązanie? Dajcie znać, jak się sprawdza? Będziemy mieli ogrzewanie podłogowe i w związku z tym, wydaje mi się, że płytki podłogowe będą dobrą opcją, że nie będzie zimno.
jowi992

Re: Podłoga w domu

Post autor: jowi992 »

Stosujecie w swoich domach lakiery do podłóg , jeśli posiadacie drewniane podłogi? Warto sprawdzić, w jaki sposób taki lakier się stosuje i jakie ma właściwości. Przez wiele osób jest to uważane jako szybki sposób na zabezpieczenie podłogi. Myślę, że warto się zainteresować i sprawdzić, jak taki lakier działa.
onki8992

Post autor: onki8992 »

Wydaje mi się, że najczęściej wybiera się obecnie taką opcję, jak podłoga z desek . Okazuje się, że podłoga z desek jest obecnie bardzo trwała, no i przede wszystkim to klasyczne rozwiązanie, które dopasuje się do różnych wnętrz. Jeśli będziecie zdecydowani, to poszukajcie firmy, która zaoferuje Wam dobrej jakości podłogi. Na rynku takich firm nie brakuje.
freestylówa

Post autor: freestylówa »

Moja koleżanka od dawna narzeka na moje podłogi, bo cały wystrój domu jest nowoczesny, a one nie. No i pomyślałam, że warto będzie spróbować i się zdecydować na coś konkretnego. I tutaj mogę powiedzieć, że ter hürne panele winylowe mi się podobają. Jak z nimi, jeśli chodzi o trwałość?
akitaa

Post autor: akitaa »

A czy sprawdzaliście przykładowo propozycje firmy https://sklepmo.pl/ ? Bo w sumie u nich możecie znaleźć tego typu rzeczy : płytki, panele i nie tylko... Oni mają szeroki wybór w poszczególnych modelach.
ODPOWIEDZ