Pasy Smart Kid Belt

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
betinka

Pasy Smart Kid Belt

Post autor: betinka »

Ostatnio szukając fotelików dla dzieci bo mi podrosły widziałam takie pasy https://smartkidbelt.com/pl/ i zastanawiam się czy ich nie kupić? Koszt zakupu niewielki i oczywiście mają wszelkie atesty więc są bezpieczne dla dzieci powyżej 5 lat. Myślę że powinny się idealnie sprawdzić no i zawsze mogę je mieć ze sobą gdziekolwiek się udam.
Awatar użytkownika
Polaa

Re: Pasy Smart Kid Belt

Post autor: Polaa »

U mnie zakup pasów smart kid belt był dobrym pomysłem, moja córa nie lubiła jeździć w foteliku, stąd też nigdzie nie jeździliśmy. Odkąd mamy smart id belt to się zmieniło. Uwielbia w nim jeździć. Jest całkowicie bezpieczny i wygodny :)
Awatar użytkownika
polka

Post autor: polka »

Odkąd mamy dużo nowości na rynku to staram się o nich dużo dowiedzieć i o ich funkcjonalności po ocenach klientów. Ostatnio kupiłam dla swoich dzieci do auta pasy smart kid belt . Nie wiedziałam że są takie praktyczne i zajmują mało miejsca w samochodzie. Dużo informacji o ich bezpieczeństwie dowiedziałam się tutaj https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/. Produkt 100% eko - zdrowy i bezpieczny dla dzieci.
Awatar użytkownika
michalina

Post autor: michalina »

wlasnie mnie te wyniki doprowadzily do jednej mysli - czy czasem nie jest tak, ze producenci fotelikow celowo je ukrywaja zeby nie pokazac ze skb wypada tak dobrze jak foteliki?
Awatar użytkownika
natka3105

Post autor: natka3105 »

Ja jestem z pasów smart kid belt dość bardzo zadowolona. Spełniają jak najbardziej swoją rolę, nie są drogie więc wydaje mi się, że są na każdą kieszeń. Moja córka lubi jeździć w tym pasie, nie uwiera jej, jest jej wygodnie :)
Awatar użytkownika
bernadett

Post autor: bernadett »

moj najstarszy syn tez w nich jezdzi, z fotelika wyrosl wiec to jest dla nas najlepsze i bezpieczne rozwiazanie:) super sie sprawdzaja
Awatar użytkownika
Kolia589

Post autor: Kolia589 »

Pasy sa bardzo dobra opcją jesli chodzi o zastępstwo fotelika w takich sytuacjach jak jazda taksówka czy autokarem. I jest idealny dla dzieci, które juz wyrosły z fotelika ;)
Awatar użytkownika
atletka

Post autor: atletka »

moj starszak jezdzi w nich od jakiegos czasu, nie mam watpliwosci co do jego bezpieczenstwa. czytalam sporo na temat skb, ogladalam testy, teraz tez te najnowsze badania i jestem jak najbardziej za, wygodne, bezpieczne, kompaktowe, mozna je ze soba wszedzie zabrac
ODPOWIEDZ