Nowe fronty w meblach w salonie

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
Kleopatra-74

Nowe fronty w meblach w salonie

Post autor: Kleopatra-74 »

Cześć!
Wymyśliłam sobie pewne zmiany w salonie. Będzie zmiana farby na ścianach (tutaj też będę eksperymentować z dwoma kolorami) i ogólnie zmieniam wystrój. Zamysł jest taki, żeby nie robić generalnego remontu, ale dużo zmienić. Będę musiała zmienić meble - albo same fronty, żeby pasowały. Zmienialiście może same fronty w meblach? Czy to się w ogóle opłaca? Nie ukrywam, że lubię nasze meble, są funkcjonalne bardzo i nie chciałabym ich zmieniać ;)
Awatar użytkownika
Herbert94

Re: Nowe fronty w meblach w salonie

Post autor: Herbert94 »

Robiłem remont w mieszkaniu po babci, mieszkanie na wynajem, więc trochę ciąłem koszty, ale chciałem, żeby to spoko wyglądało i panowie z Labi Meble zmienili mi same fronty - rozwiązanie o tyle spoko, że taniej niż całe meble na wymiar ;) Na bank da się tak zrobić w meblach w salonie.
Awatar użytkownika
maia

Re: Nowe fronty w meblach w salonie

Post autor: maia »

My mamy fronty lakierowane od firmy FRONTWIT z Twardogóry http://www.frontwit.com/fronty.html. Ich oferta od razu wpadła mi w oko, bo ich fronty są przepiękne, widziałam u znajomych na żywo i bardzo mi się spodobały. Nasze też są super wykonane, z dobrej jakości materiałów, polecam.
ODPOWIEDZ