Nietypowe dekoracje?

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
Pamela98

Nietypowe dekoracje?

Post autor: Pamela98 »

Hej dziewczyny. Znacie jakieś nietypowe, ale ciekawe dekoracje do domu? Szukam inspiracji na zmianę wystroju, dlatego jestem otwarta na propozycje. Bardzo podobają mi się magnetyczne maty na lodówkę. Czy któraś z was ma właśnie taką matę? Opłaca się ją kupić?
mashaa

Re: Nietypowe dekoracje?

Post autor: mashaa »

Pamela, sporo fajnych, naprawdę oryginalnych dekoracji kupiłam niedawno w sklepie Indelo. Szczerze polecam tu zajrzeć, ponieważ asortyment jest różnorodny, ciekawy i co istotne wyróżnia się znakomitą jakością. Ja zamówiłam m.in. drewniany zegar ścienny, lampiony tworzące we wnętrzach niepowtarzalny klimat , kilka wazonów oraz elegancką paterę na owoce. Dorzuciłam do paczki też parę praktycznych rzeczy związanych z wyposażeniem domu: czajnik, chlebak, komplet naczyń i tekstylia (ręczniki, koce, poszewki na poduszki).
esme88

Post autor: esme88 »

W sumie jest cała masa najróżniejszych dekoracji - także wszystko zależy od was... Mnie przykładowo wpadł panel szklany do łazienki z pięknym widokiem. Znalazłam coś takiego u firmy Libret i planuję dokonać jego zakupu, ponieważ taki element wniesie nieco luksusu mojemu wnętrzu.
Alicja

Post autor: Alicja »

A dlaczego muszą być nietypowe? Trochę nie rozumiem tego trendu na to, by wszystkim się wyróżniać i być po prostu na topie. Ale co komu się podoba, wiele będzie zależało także od stylu aranżacyjnego pomieszczenia i tyle.
ODPOWIEDZ