meble z CAYA DESIGN

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
septa

meble z CAYA DESIGN

Post autor: septa »

Hej wszystkim :) Czy ktoś z forumowiczów miał już okazje zamawiać meble ze sklepu CAYA DESIGN ? Przeglądałam ostatnio ich katalog na stronie i tak sobie pomysłałam, że przydałoby się wymienić obecny narożnik na nowy. Teraz nie mamy w nim funkcji spania a to by się baaardzo przydało :) Z góry dzięki za opinie!
Awatar użytkownika
menilia

Re: meble z CAYA DESIGN

Post autor: menilia »

nie znam tej firmy ale też chętnie podepnę się pod temat bo sama rozglądam się za nowymi meblami do salonu i jadalni.
Awatar użytkownika
elwi

Post autor: elwi »

bardzo dobre jakościowo meble - to na pewno. Mnie urzekł przede wszystkim ich wygląd zewnętrzny, bardzo lubię taki typowy italian style :) Mam od nich narożnik, 2 fotele wypoczynkowe i właśnie oczekuje na stół do jadalni ( z kolekcji loftowej).
Awatar użytkownika
septa

elwi dzięki bardzo za informacje :) a zdradzisz jaki model konkretnie zamawiałaś ? Jest funkcja spania ? Daj znać :)
Awatar użytkownika
elwi

wiesz co my zdecydowaliśmy się z mężem na model VENTO, przede wszystkim dlatego, że to jeden z 3 modeli, gdzie można zamieścić mechanizmy funkcji relaksu, które są sterowane elektrycznymi sensorami. Jest funkcja spania, pojemnik na pościel itd. Wszystko czego trzeba tak naprawdę :)
Awatar użytkownika
debra

Post autor: debra »

My robiliśmy meble na wymiar, stwierdziłam że to lepszy pomysł i się dobrze sprawdzi, szczególnie że w mieszkaniu mieliśmy sporo wnęk. Z polecenia zaufaliśmy firmie Wiór-Płyt z Wyszkowa. Zrobili nam kuchnię, szafki do łazienki i piękne szafy na poddaszu. To naprawdę porządne meble są i dokładnie takie jak sobie wymyśliłam. Sklepowe to nie to samo.
Awatar użytkownika
septa

dziewczyny no i stało sie - narożnik zamówiony :) aaaa teraz tylko muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać na dostawę :)
Awatar użytkownika
elwi

septa to super wiadomość :) spokojnie czas szybko zleci i ani się obejrzysz a narożnik już będzie u Was :)
Awatar użytkownika
oktawia

Post autor: oktawia »

A co sądzicie o takich https://aurameble.pl/43-witryny witrynach we wnętrzach? Coraz bardziej podobają mi się i widzę, że zyskują na popularności. Dzięki nim można ładnie wyeksponować np. w jadalni zastawę. Macie u siebie witryny?
Awatar użytkownika
selena209

Post autor: selena209 »

Niedawno też wymieniałam meble w domu, ale większość z nich zamówiłam internetowo. Na przykład wszystkie szafy, stolik i komodę zamówiłam tutaj https://promykmeble.pl/c/meble-twarde/. Jestem zadowolona z zakupów, bo meble są solidne i pojemne, a za wszystko nie zapłaciła ogromnej sumy.
Awatar użytkownika
tyber

Post autor: tyber »

Inna kategoria, to meble wykonane z kamienia, coś w rodzaju https://kamiennewnetrza.pl/stolik-z-kamienia Takie meble często są wybierane np. do kuchni.
ODPOWIEDZ