materac

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Miłka

materac

Post autor: Miłka »

poszukuję materac do pokoju dziecinnego syn już wyrósł z łóżeczka i czas na zmiany polecicie mi coś ?? może macie jakie sprawdzone sklepy. W obecnych czasach to nie chciała bym się włóczyć po tych marketach bo wolę uważać na zdrowie . Dla tego mile widziane jakies zakupy on line
Tatianaą

Re: materac

Post autor: Tatianaą »

Niedawno mieliśmy remont w domku , zmieniliśmy zarówno nasza sypialnie jak i dzieci , maluchom kupiliśmy spoko materace wymiarach 160/80 . dzieciaki się wysypiają i są bardzo zadowolone my również sobie pozwoliliśmy na zmianę materaca . możecie sobie poczytać o nich na materacyk.pl
MagdaŚ

Post autor: MagdaŚ »

Powiem szczerze ,że trochę mnie zaskoczyła informacja jaką uzyskałam w sklepie z materacami - Dla Spania w Centrum Handlowym Homepark w Katowicach .Materac selena bo o nim mowa aby był wygodny musi być twardy, ponoć im materac jest twardszy tym zdrowszy dla kręgosłupa.Myślę ,że z fachowcami nie ma co dyskutować.
Mamuślka

Post autor: Mamuślka »

Kupiłam materac do łóżeczka dla swoich maleństw z https://materacyk.pl/produkt/materac-se ... la-dzieci/, bliźniaki śpią bardzo dobrze :) można tam znaleźć naprawdę bardzo dużo rożnych ofert w przystępnych cenach, teraz poluję na materac do naszej sypialni chyba czas najwyższy również się wyspać
Żelek

Post autor: Żelek »

Polecam do materaca zaopatrzyć się w specjalną nakładkę z YourHomeStory, która będzie wpływać na jakość naszego snu. Dzięki temu będziemy budzić się pełni energii i wypoczęci. Przetestowałem na sobie :) Zdecydowanie polecam ten zakup. Miałem problemu ze snem ale odkąd kupiłem nowy materac i właśnie taką nakładkę jest zdecydowanie lepiej. Wysypiam się zdecydowanie.
ODPOWIEDZ