maluty.com.pl opinie

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
diana

maluty.com.pl opinie

Post autor: diana »

Witam! Czy macie może opinie na temat firmy maluty.com.pl? Chciałabym zlecić malowanie dachu i elewacji profesjonalnej firmie, ale nie jestem pewna do kogo się zgłosić. Myślicie, że warto skorzystać z ich usług? Dajcie znać w komentarzach!
Awatar użytkownika
Efrem

Re: maluty.com.pl opinie

Post autor: Efrem »

Kiedyś zleciłem im odnowienie dachu mojego domu i wykonali to naprawdę fachowo. Cała robota poszła sprawnie i została wykonana terminowo – dlatego mam bardzo dobrą opinię na temat tej firmy.
Awatar użytkownika
Szejma

Post autor: Szejma »

Według mnie również warto z nimi współpracować – w końcu to firma z długoletnim doświadczeniem w tej branży. Pracownicy wykonują zlecenie profesjonalnie i solidnie. Jeśli zależy Ci na najwyższej jakości, to nawiąż z nimi współpracę.
Awatar użytkownika
Symeon1992

Post autor: Symeon1992 »

Od momentu kiedy zleciłam firmie Maluty malowanie elewacji widziałam duże zaangażowanie. Widać, że to profesjonaliści, którzy znają się na swojej pracy i w dodatku mają profesjonalne podejście do klienta. Bardzo polecam tę firmę – można jej zaufać.
Awatar użytkownika
abenda

Post autor: abenda »

Aby dowiedzieć się wiecej o tym temacie zajrzyj tutaj: http://uslugiwysokosciowe.waw.pl/malowa ... -elewacji/
ODPOWIEDZ