Mała architektura miejska

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
Saszka

Mała architektura miejska

Post autor: Saszka »

Szukam czegoś nietuzinkowego, jeśli chodzi o tak zwaną małą architekturę miejską.
Zerknijcie, proszę, tu: https://konarch.pl/ , bo wykonują naprawdę dobrą robotę!
Bardzo mi się podoba kilka modeli i dlatego trudno mi obiektywnie zdecydować, który jest najbardziej funkcjonalny.
Obok takich ławek czy donic nikt nie przejdzie obojętnie. Który model podoba Wam się najbardziej?
Awatar użytkownika
masha

Re: Mała architektura miejska

Post autor: masha »

Faktycznie, bardzo ładne projekty:) Często decydując się na zmiany w zagospodarowaniu terenu, czy to publicznego, czy prywatnego niezbędna okazuje się jednak wycinka drzew. Jeśli stanęłabyś przed taką koniecznością, podsyłam Ci namiar na firmę, która zajmuje się formalnościami związanymi z inwentaryzacją zieleni: http://kepkaogrody.pl/inwentaryzacje . Polecam też abyś zapoznała się z pełną ofertą "Kępki", projektują bowiem też małą architekturę, rozmieszczenie roślinności itd. Generalnie kompleksowo zajmują się aranżowaniem ogrodów i innych terenów , łącznie z realizacją oczywiście:)
jjustić

Post autor: jjustić »

Na pewno mnóstwo takich elementów mogłoby na, się przypomnąć, jeśli tylko mielibyśmy czas się na tym skupić. W parkach widujemy przecież ławki, kosze miejskie, zapinki do rowerów, ale też jest coś takiego jak lampa parkowa led . Mam nadzieję, że u was jest to coś porządnego. Bo w naszym parku nasz burmistrz się nie postarał, masakra.
dżaga

Post autor: dżaga »

Faktem jest, że nie zauważamy tych elementów, przechodzimy obojętnie, ale są one bardzo potrzebne. Są to na przykład ławki, albo kosze, stojaki i inne elementy. Producentów, takich jak firma Baster , nie ma wcale dużo, ale jak już się za coś zabierają, to porządnie. Są zdecydowanie dobrym dostawcą, bez względu na to, czy zamawiamy jedną ławkę, czy dziesiątki.
Awatar użytkownika
debramorgan

Post autor: debramorgan »

Jeśli chodzi o architekturę miejską to bardzo dobre rozwiązania znajdziesz w (na tej stronie) bardzo solidne produkty. Profesjonalni i solidni. Polecam wam firmę Jumatsc.pl, gdzie znajdziecie wszystko to, co związane z architekturą miejską. Polecam!
ODPOWIEDZ