Kosmebels opinie

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
hdc

Kosmebels opinie

Post autor: hdc »

kochani zamawiał ktoś z was meble na wymiar od kosmebels? Zauroczyły mnie ich realizacje, ale szukam jeszcze opinii o nich.
Awatar użytkownika
betinka

Re: Kosmebels opinie

Post autor: betinka »

Nie szukaj daruj sobie. Myślę że lepszych nie znajdziesz a tu też masz gwarancję jakości. Ja bym brała od nich.
Awatar użytkownika
sarka

Post autor: sarka »

Bardzo dobra jakość wykonania. Ceny moim zdaniem mają bardzo dobre a zanim się zdecydowałam to przeszukałam rynek w szerz. Koncepcja też mi się parę razy zmieniała ale finalnie jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
izka

Post autor: izka »

Ja jeszcze nie mam ale biorę ich pod uwagę. Moja ciocia robiła nie dawno i bardzo mi się jej meble podobają. Wykończenie jest super i z tego co wiem finansowo też jej się opłacało.
Awatar użytkownika
lolka

Post autor: lolka »

Zamawiam dość regularnie i dla siebie i dla rodzini na prezenty. Zawsze wszystko jest ok. Nigdy firma nie miała żadnej wpadki. I wracam do nich co jakiś czas.
Awatar użytkownika
inulka

Post autor: inulka »

Bardzo dobra firma. Meble są solidne, bardzo stabilne i ładne. Poza tym ich podejście do klienta jest bardzo dobre. Myślę, że nie musisz dalej szukać :)
Awatar użytkownika
magdallena

Post autor: magdallena »

Bardzo dobra firma! Błyskawicznie realizują zamówienia i mają świetne meble. My jesteśmy bardzo zadowoleni.
Awatar użytkownika
lilla

Post autor: lilla »

Ja też myślę o zamówieniu tam mebli. Moja znajoma ma od nich meble i są piękne! Mi marzy się garderoba na wymiar i meble do łazienki. Nie chcę kupować nic gotowego, bo mam swoje wymagania a sklepowe meble ich nie spełniają.
Awatar użytkownika
bella91

Post autor: bella91 »

Przejrzałam mnóstwo ofert sklepów z meblami i nic... Dopiero oferta Kosmebels mnie zainteresowała. Zamówiłam komplet mebli i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
olga

Post autor: olga »

meble na wymiar to fajna sprawa bo mozna samemu sobie ustalić co się chce mieć. Ja bym brala i za długo nie myślała:)
ODPOWIEDZ