Kask na rower

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
Fella

Kask na rower

Post autor: Fella »

Wszyscy chyba wiesza, że kask jest bardzo wazny podczas jazdy na rowerze. Tylko trzeba dobrac odpowiedni do rodzaju tego w jaki sposób się jeździ. Czytałam tutaj https://portal.bikeworld.pl/artykul/tes ... airbreaker o kilku rodzajach kasków. Ceny też są rożne ale na co waszym zdaniem najlepiej się zdecydować?
Awatar użytkownika
Sara

Re: Kask na rower

Post autor: Sara »

Całkiem spory wybór kasków rowerowych znajdziesz również w sklepie internetowym sklepzrowerami.pl. Polecam się tam rozejrzeć, tym bardziej, że ceny tam cale wygórowane nie są :) Oprócz kasków możecie tam kupić również sporo innych rzeczy, które na pewno przydadzą się Wam podczas jazdy na rowerze :)
Opolka

Post autor: Opolka »

Planuję kupić kask rowerowy i chciałbym dowiedzieć się, jaki kask na rower polecacie https://goodsport.pl/odziez-i-obuwie-ro ... -rowerowe/? Czy warto inwestować w droższe modele, czy te tańsze też są dobre? Jakie są wasze doświadczenia z różnymi rodzajami kasków rowerowych? Czy powinienem wybierać kask pod kątem rodzaju roweru czy stylu jazdy? Co powinienem wziąć pod uwagę przy wyborze kasku? Jakie cechy powinny mieć dobre kaski rowerowe, aby zapewnić maksymalne bezpieczeństwo podczas jazdy? Z góry dziękuję za wasze sugestie i rady!
polak

Post autor: polak »

U mnie sporym problemem było kupienie odpowiedniego rowerka, ale w sumie myślałam też o zabawce. I pod tym kątem sprawdzam coś takiego jak rowerek koła 12 cali , bo to dla mnie naprawdę ważne. Mam nadzieję, że dobiorę odpowiednio.
pestkaa

Post autor: pestkaa »

Ok - fajnie, dobrze wiedzieć. A ja przykładowo teraz znalazłam również firmę Puky.pl , która oferuje
świetne jakościowo rowery dziewczęce i inne wspaniałości. Możecie też przyjrzeć się ich ofercie, , bo jest tam z czego wybierać i mają sprawdzone artykuły.
ODPOWIEDZ