Witajcie Pytanie skierowane przede wszystkim do właścicieli psów Czy macie jakieś doświadczenia z karmami barf original ? Warto je kupować ? Jestem ciekawa Waszych doświadczeń w tym temacie
nie nie znam tych karm. To jakaś nowość ? bo często bywam w sklepach zoologicznych ale jakoś taka nazwa nie rzuciła mi się jeszcze w oczy. A kupuje tam karmy specjalistyczne bo też mam psa alergika ;/
elwi tych karm nie da się kupić w sklepie zoologicznym pewnie dlatego ich nigdzie nie widziałaś ogólnie karmy znam i polecam, jakość najlepsza z najlepszych. Generalnie sama dieta barfowa jest według mnie najlepsza dla każdego psa bez względu na rasę czy wiek.
dieta barofwa polega na podawaniu psu posiłków, które składają się tylko i wyłącznie z surowego mięsa. Nie ma żadnych innych dodatków bo zwyczajnie nie jest to już potrzebne. Możesz samodzielnie podawać psu mięso albo kupować już gotowe karmy jak własnie te z firmy primex.
tak są jak najbardziej ok, super skład, dobra cena. Kiedys kupowałam mięso w sklepie mięsnym ale takie gotowe karmy są zwyczajnie bardziej wygodne bo tylko musze odmrozić potrzebna porcję przed podaniem i gotowe
to co już widać gołym okiem to to, że ma znacznie więcej energii. Jak wcześniej potrafił przespać pół dnia tak teraz ,,namawia" mnie na spacery znacznie częściej jest widocznie bardziej radosnym psiakiem
My dajemy psiakowi karmę kanadyjskiej firmy 1st Choice, ma nawet ulubioną z jagnięciną i rybami . Super zbilansowana karma, duża zawartosc mięsa, psiak super się rozwija. Nasz hodowca nam ją polecił i miał rację www.1stchoice.com.pl