Jaki kamień na elewację?
Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
- klaudyna84
Jaki kamień na elewację?
Post autor: klaudyna84 »
Jaki polecacie wybrać kamień na elewację domu? Mnie chyba najbardziej podoba się piaskowiec, a akurat w okolicy jest zakład Kamieniarstwo Pawlik. Wiecie coś na ich temat? Może podzielicie się opinią?
- ksawera1966
Re: Jaki kamień na elewację?
Post autor: ksawera1966 »
Znam ten zakład, zamawiałam u nich paski elewacyjne. Nie zawiodłam się co do jakości, a cena też nie była wysoka. Moim zdaniem całość prezentuje się super elegancko, więc mogę polecić zarówno kamień, jak i samą firmę
- Kamilla36
Największe wrażenie robi na mnie piaskowiec, więc polecałabym wybrać Ci właśnie jego. Szczególnie powinien sprawdzić się ten od producenta: http://piasmar.com/ . Jest w dobrej jakości i rozsądnej cenie, więc będziesz zadowolona z takiego wyboru. Na pewno będzie wytrzymały
Post autor: błysk »
No, a jak macie taką elewację, to na pewno będziecie także myśleć o jej czyszczeniu, prawda? I w Rope Expert https://ropeexpert.pl/odsniezanie-dachow/katowice/ możecie coś takiego zamówić. To wcale drogo nie wychodzi, a jest konkretne.
- karsa
Dobrze wybrana elewacja pozwala zaoszczędzić późniejszej pracy i dodatkowych kosztów związanych z odświeżaniem czy renowacją. Kamień może być, a ja z Jońca upatrzyłam sobie bloczki elewacyjne Tom, betonowe. Takie to nie tylko do budownictwa mieszkaniowego, ale też przemysłowego. Można być spokojnym o jakość i trwałość, a przy tym budynek zyskuje na ładniejszym wyglądzie.
Post autor: MirkoŚ »
Nie musi być kamień. Mój mąż kładł taki specjalny tynk Foveo-Tech tss 05 i na nim bez problemu można było robić efekt dekoracyjny, wszystko bardzo ładnie wyszło i właśnie jest zrobiony na fasadzie efekt betonu dekoracyjnego. Dla mnie super rozwiązanie
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Wybierz taką, żeby później łatwe było czyszczenie elewacji - juz teraz polecam Ci do tego https://czysto-mania.pl/oferta/czyszczenie-elewacji/klaudyna84 pisze: ↑02 wrz 2020, 22:45 Jaki polecacie wybrać kamień na elewację domu? Mnie chyba najbardziej podoba się piaskowiec, a akurat w okolicy jest zakład piaskowce.com/ Kamieniarstwo Pawlik . Wiecie coś na ich temat? Może podzielicie się opinią?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci