GEORGE AZZAR - opinie

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
rozkaa

GEORGE AZZAR - opinie

Post autor: rozkaa »

Hej wszystkim :) macie jakieś doświadczenia z firmą george azzar ? Tylko u nich udało mi się znaleźć ciekawe meble w stylu loftowym ale jestem ciekawa jak z jakością ?
Awatar użytkownika
menilia

Re: GEORGE AZZAR - opinie

Post autor: menilia »

firmy nie znam wiec na temat jakości się nie wypowiem ale sama rozglądam się za czymś takim i chętnie podepnę się do tematu. Ktoś, coś :) ?
Awatar użytkownika
martina

Post autor: martina »

kupowałam biurka w tym sklepie :) zdecydowanie polecam. Jakość super, nie wiem czy wiesz, ale nawet sam producent daje na swoje meble aż 100 lat gwarancji :) Darmowa dostawa, w miarę szybka realizacja zleceń.
Awatar użytkownika
rozkaa

oo a pochwalisz się jaki model wybrałaś ? ja to na pewno chciałabym kupić na początek jakiś fajny stolik kawowy i szafki nocne do sypialni. Biurek jakoś nie zauważyłam ale też wezmę pod uwagę :)
Awatar użytkownika
martina

Zerknij sobie np na model GEORGE czy NICOLE :) Jak dla mnie bomba i strzał w 10 :) niebanalny wygląd, super jakość. Naprawdę warto :) P.S obecnie czekam właśnie na dostawę stolika kawowego.
Awatar użytkownika
rozkaa

dzięki martina, ten model nicole mi się podoba :) i chyba nie będe szukać nigdzie indziej i złoże tu zamówienie skoro piszecie, że z jakością ok :)
Awatar użytkownika
martina

jak jest za duży wybór to też nie dobrze bo w końcu człowiek wariuje i sam nie wie czego chce :) a jak ten model Ci sie podoba to zamawiaj :)
Awatar użytkownika
rozkaa

No i słowo się rzekło, zamówienie złożone :) Wybrałam NICOLE i już nie mogę się doczekać kuriera :)
Awatar użytkownika
martina

no i super, na pewno będziesz zadowolona :) jak nie zapomnisz to daj znać jak już dostawa dotrze :)
Awatar użytkownika
Wiolka

Post autor: Wiolka »

Jeśli szukasz mebli do sypialni - szafek nocnych itp. to tutaj popatrz https://promykmeble.pl/c/meble-do-sypialni/ . Sprawdzony przeze mnie sklep. Myślę, że nie zawiedziesz się zarówno jeśli chodzi o wybór, jak i ceny. Meble są nowoczesne i bardzo dobrej jakości.
Awatar użytkownika
Iwona32

Post autor: Iwona32 »

rozkaa pisze: ↑12 lip 2019, 9:56 oo a pochwalisz się jaki model wybrałaś ? ja to na pewno chciałabym kupić na początek jakiś fajny stolik kawowy i szafki nocne do sypialni.
Jeśli szukasz stolika kawowego to tutaj popatrz https://aurameble.pl/37-stoliki-kawowe . Sporo fajnych modeli. Ja u siebie mam stolik dwuczęściowy, szklany. Bardzo praktyczny, a do tego łatwo utrzymać go w czystości.
ODPOWIEDZ