Fryzjer
Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
- Timon
- Kropeczka
Re: Fryzjer
Szczerze mówiąc nie wiem, czy obecnie chodzenie do fryzjera to dobra opcja... Ja bym się trochę bała. Zresztą jak pozamykali salony to musiałam sobie jakoś sama radzić z włosami. Farbę bez problemu położyłam bo nie mam zbyt długich włosów. Dla moich chłopaków (męża i synka) kupiłam maszynkę do strzyżenia i nożyczki https://fryzart.pl/pol_m_Narzedzia-i-ak ... i-267.html do podcinania i degażówki. Myślałam, że będzie mi trudno obcinać kogoś ale poszło całkiem nieźle
- Renna
Jeżeli natomiast będziecie planowali odświeżenie swojego salonu fryzjerskiego to polecam zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez FineFactory https://www.finefactory.pl/c/342/-fotel ... firma.html gdzie znajdziecie wszystko co potrzebne zarówno jeśli chodzi o fotele, ale też specjalne myjki które pozwalają cieszyć się wygodą pracy, ale również z tego będą zadowoleni klienci
- Filemonka
Oczywiście, ze warto się wybrac do konkretnego fryzjera, gdzie nam odpowiednio dobiorą odcień, zobacza w jakiej kondycji w ogóle sa włosy. No taka prawda. Ja mam już swój zaufany salon i jest nim Magia Blondu w Warszawie z panią Danusią na czele
- maia
Obecnie nie wyobrażam sobie chodzić do innego fryzjera, niż do tych z salonu urody Studio Anna Łączewska (Pearls of Beauty) w Lublinie. Tam mają bardzo kompetentnych, wykwalifikowanych fryzjerów, którzy z czasem się doszkalają i są na bieżąco z nowinkami. Ścięcie, czy koloryzacja nie są im obce. Nigdy nie musiałam chodzić do nich na poprawki, zawsze wychodziłam z salonu uśmiechnięta i zadowolona z usługi, polecam.
Post autor: móranowska »
Jako fryzjerka muszę powiedzieć jedno - najważniejsze to zadbać o mocny lakier do włosów. Produkty po hurtowych cenach można nabyć w niebywałych cenach, np od https://uczeszsie.pl/39-lakiery . Profesjonalne kosmetyki do włosów, utrwalające pianki, prostownice i wiele innych biorę prosto od nich, dla moich klientek. Efekt? Całkowicie spełnia moje wymogi!
- trista
W sumie to ja za bardzo lakieru do włosów nie używam Lubię fryzurki swobodne, takie które nie trzeba specjalnie układać, a i tak dobrze człowiek się prezentuje. Mój najlepszy fryzjer w poznaniu potrafi mnie tak ściąć, dlatego uwielbiam do niego chodzić i każdemu go polecam
Post autor: kięta »
planuję się tam wybrać, którą fryzjerkę polecacie? Mam możliwość zapisania się do Kingi, widziałam, że mają też opcje robienia też paznokci i kusi mnie żeby się zapisaćFilemonka pisze: ↑30 cze 2020, 23:05 Oczywiście, ze warto się wybrac do konkretnego fryzjera, gdzie nam odpowiednio dobiorą odcień, zobacza w jakiej kondycji w ogóle sa włosy. No taka prawda. Ja mam już swój zaufany salon i jest nim Magia Blondu w Warszawie z panią Danusią na czele
Post autor: iluś33 »
Byłam u Kingi i Danusi też, obie Panie bardzo polecam. Profesjonalne i miłe <3 Paznokcie też polecam, robi je Daria i dziewczyna serio jest zdolnakięta pisze: ↑07 lip 2021, 18:32planuję się tam wybrać, którą fryzjerkę polecacie? Mam możliwość zapisania się do Kingi, widziałam, że mają też opcje robienia też paznokci i kusi mnie żeby się zapisaćFilemonka pisze: ↑30 cze 2020, 23:05 Oczywiście, ze warto się wybrac do konkretnego fryzjera, gdzie nam odpowiednio dobiorą odcień, zobacza w jakiej kondycji w ogóle sa włosy. No taka prawda. Ja mam już swój zaufany salon i jest nim Magia Blondu w Warszawie z panią Danusią na czele
-
Wybór fryzjera dla mnie jest bardzo ważny, dlatego zanim idę do nowego salonu staram się o nim dowiedzieć jak najwięcej. Często pytam znajomych o dany zakład i czym o nim w internecie, aby na pewno się nie zawieźć. Ostatnio postanowiłam pójść do fryzjera http://www.swakon.pl/ i zanim do nich się zapisałam, to także patrzyłam jak wykonują włosy u innych, dla mnie bardzo się spodobała koloryzacja i dlatego też z nimi się skontaktowałam. Ten fryzjer Wrocław okazał się być naprawdę super, jeśli szukacie kogoś, kto wykonuje świetne kolory i cięcia, to już znaleźliście.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci