Drzwi do domu

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
Awatar użytkownika
stoisława1968

Drzwi do domu

Post autor: stoisława1968 »

Mam do Was pytanie dotyczące drzwi. Planuję odświeżenie elewacji i chciałabym, żeby moje drzwi naprawdę się wyróżniały. Mój dom ma szarość na elewacji i marzy mi się coś awangardowego, szalonego – może kolorowy akcent albo nietypowy design. Niestety, na razie mam pustkę w głowie i nie wiem, na co się zdecydować. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie
Awatar użytkownika
amelia

Re: Drzwi do domu

Post autor: amelia »

Myślę, że drzwi producenta Entra spełnią Twoje oczekiwania :) Możesz wybierać u nich spośród wielu wzorów i kolorów, więc na pewno uda się cos wybrać. No i co najważniejsze, te drzwi to pewna jakość na lata
Tymoteusz

Post autor: Tymoteusz »

Ja polecam polską firmę KMT i ich drzwi stalowe. Super i jakość i wykonanie. Mamy model Passive 75, z bardzo dobrą izolacyjnością teremiczną, co było dla nas bardzo ważne. Do tego drzwi kwalifikują się do programu Czyste Powietrze, dotacja w nim może wynieść do 60% ceny drzwi, wiec warto skorzystać.
Awatar użytkownika
kasiunia

Post autor: kasiunia »

To na prawdę fajny moment, kiedy zaczynamy do naszego domu szukać już drzwi .To znak ,że nasza budowa bądź remont zbliża się już do końca. Jakie drzwi kupić i gdzie je kupić? Zaproponuję wam drzwi Białystok - https://insolut.pl/ gdzie znajdziecie duży wybór drzwi di waszych domów ale i bardzo dobrą obsługę i rady.
ODPOWIEDZ