co dziś zjesz?

Wnętrza, remonty, budowanie, fachowcy.
ośla

co dziś zjesz?

Post autor: ośla »

Macie pomysły jakiś jakiś mega szybki prosty obiad? już brakuje mi pomysłów, nie lubię gotować i siedzieć w kuchni a jeść coś trzeba. Lubię odżywiać się zdrowo ale z tym gotowaniem to już gorzej. Poratujcie jakimiś szybkimi posiłkami, może jakieś gotowce w zdrowszej wersji?
kiśka

Re: co dziś zjesz?

Post autor: kiśka »

ośla pisze: ↑12 kwie 2021, 18:27 Macie pomysły jakiś jakiś mega szybki prosty obiad? już brakuje mi pomysłów, nie lubię gotować i siedzieć w kuchni a jeść coś trzeba. Lubię odżywiać się zdrowo ale z tym gotowaniem to już gorzej. Poratujcie jakimiś szybkimi posiłkami, może jakieś gotowce w zdrowszej wersji?
Warto mieć w zamrażarce gotowe dania z Frosty, są naprawdę smaczne a do tego przygotowanie zajmuje chwilę, idealne na dzień kiedy nie chce się gotować.
izuśfit

Re: co dziś zjesz?

Post autor: izuśfit »

ośla pisze: ↑12 kwie 2021, 18:27 Macie pomysły jakiś jakiś mega szybki prosty obiad? już brakuje mi pomysłów, nie lubię gotować i siedzieć w kuchni a jeść coś trzeba. Lubię odżywiać się zdrowo ale z tym gotowaniem to już gorzej. Poratujcie jakimiś szybkimi posiłkami, może jakieś gotowce w zdrowszej wersji?
Ja uwielbiam wszelkie słoikowe dania jak gołąbki czy pulpety.
-
Tani catering dietetyczny Kraków
ODPOWIEDZ