A paznokcie?
Projekty "zrób to sam". Pomysły, inspiracje, poradniki.
A paznokcie?
Post autor: Makatła »
A paznokcie, robicie sobie samodzielnie? Ja mam taki plan, żeby nauczyć się robić w końcu manicure hybrydowy - w końcu takie samodzielnie robione paznokcie, to nie tylko ogromna oszczędność, ale też naprawdę duża satysfakcja. Muszę tylko poszukać jakichś kursów, a wcześniej filmów instruktażowych jak zrobić manicure hybrydowy

Re: A paznokcie?
Post autor: Ninna »
Drogie Panie, a jak radziłyście sobie z manicure podczas remontu? Jaki sprawdza się najlepiej? Wiem, można powiedzieć, że remont nie trwa wiecznie, ale mnie czeka kilkumiesięczny remont starego domu, a przez taki czas jednak chciałabym mieć zadbane paznokcie. Wiem, że wiele osób poleca trwałość lakierów hybrydowych, żeli, ogólnie produktów marki Victoria Vynn więc zamówiłam sobie kilka lakierów
czekam teraz na przesyłkę, bardzo jestem ciekawa czy u mnie też się sprawdzą.

Post autor: Adelajda »
Najlepsze są lakiery hybrydowe. Szczególnie lubię lakiery Xfem. Są bardzo trwałe, nie ścierają sie, nie pękają, świetnie wyglądają na paznokciu, są bardzo wydajne. Możecie je wygodnie kupić online w sklepie https://xfem.pl/. Sklep sprawdzony, bo kupuję tam juz od jakiegoś czasu. Poza lakierami kupicie w sklepie też odżywki do paznokci i akcesoria do pielęgnacji typu cążki, pilniczki itp. Dostawa szybka, wszystko fajnie spakowane. Sklep i lakiery jak najbardziej warte polecenia.
Post autor: Kaśka »
Z produktów jakiej firmy korzystacie w przypadku waszych paznokci? Od jakiegoś czasu korzystam z produktów do pielęgnacji paznokci od firmy Boska Nails i jestem bardzo zadowolona. W ich ofercie znajdziecie żel budujący zdrobinką i wiele innych produktów w atrakcyjnej cenie. CO Wy sądzicie o ofercie na stronie?
Post autor: Zofia »
Dobra jakość removera do lakieru hybrydowego to podstawa, jeśli chcemy dbać o kondycję naszych paznokci. Ostatnio używałam produktu dostępnego pod tym adresem https://innsi.pl/pl/p/Remover-Soak-Off- ... -Vynn/1043 i jestem naprawdę zadowolona. Skutecznie usuwa lakier, nie wysusza skóry i nie pozostawia resztek.
Post autor: iwonamroz »
Polecam Wam usługę u podologa jaką jest paznokcie Konin. Dzięki regularności takich zabiegów moje paznokcie u stóp są zawsze zadbane i przede wszystkim zdrowe.
Post autor: gabrielka »
A na paznokcie śluz ślimaka, stosowałyście? Mega fajnie się sprawdza- krem do rąk plus krem do skórek z Orientany
Kupiłam raz i teraz już żaden inny mi nie pasuje
a teraz w sklepie orientana.pl promocje wszystko poprzeceniane i darmowa dostawa to narobiłam zapasów na zimę 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci