wina

Produkty, usługi, marki, własna firma.
Awatar użytkownika
paulinabb

wina

Post autor: paulinabb »

Witam, czy ktoś z Was poleci jakieś wina musujące? Zależy mi aby wino musujące było dobrej jakości
Awatar użytkownika
Sara

Re: wina

Post autor: Sara »

A widzieliście gdzieś wino aviva blue sky? Ja ostatnio trafiłam na nie na regale Faktorii Win ;) Naprawdę robi wrażenie, wygląda niesamowicie, ma bardzo ładny, niebieski kolor ;) Myślę, że takie wino musujące będzie idealne, aby uczcić jakąś większą lub mniejszą okazję ;)
Awatar użytkownika
atletka

Post autor: atletka »

Ja jestem fanką win słodkich, deserowych. Wytrawne mi nie podchodzą, bo wydają się jakieś takie.. cierpkie. Mąż mnie zainspirował i postanowiliśmy, ze latem spróbujemy swoich sił w produkcji wina w domu. Tak się tylko zastanawiam, co będzie nam potrzebne, co będzie trzeba zamówić. Balon już mamy,bo dziadek kiedyś robił. Jakieś butelki, korkownica . Takie kwestie organizacyjne musimy dopracować :)
danuś

Post autor: danuś »

Wpadłam na pomysł że kupię mojemu tacie z okazji dnia ojca dobre wino , postawiłam na Obsession Red Blend USA 14,5% 0,75l z tego sklepu tutaj https://smaczajama.pl/pl/c/Prezenty-na-Dzien-Ojca/215 .Trunek poleca się serwować do średnio wysmażonych steków, risotto z dzikimi grzybami, frytkami truflowymi lub cheeseburgerem podawanym z karmelizowaną cebulą i boczkiem.
ODPOWIEDZ