Obsługa allegro i amazon

Produkty, usługi, marki, własna firma.
Awatar użytkownika
oleszko90

Obsługa allegro i amazon

Post autor: oleszko90 »

dzień dobry
Pytanie do osób, które prowadza swoje sklepy ecommers. Korzystacie z platform takich jak allegro i ebay/amazon na zagraniczne rynki? Macie jakieś sprawdzone sposoby na lepsze wyniki np. przez korzystanie z wbudowanych adsów w te platformy etc.? Dopiero raczkuje w tym temacie i szukam pomocy, mogą być tez jakies płatne szkolenia lub usługi jesli sa tego warte. Wstępnie zainteresowałem się tą firmą https://www.ecomart.pl/obsluga-allegro/. Chętnie wysłucham porad od osób z jakimś doświadczeniem.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
masha

Re: Obsługa allegro i amazon

Post autor: masha »

Hej. Ja niedawno rozszerzyłam sprzedaż o allegro. Tzn. połączyłam swój sklep internetowy z handlem na portalu aukcyjnym. Udało się to dzięki współpracy z firmą Innovationsofrware, która opracowała dla mnie platformę B2B, dającą więcej możliwości sprzedażowych niżeli tak klasyczny e-sklep. Polecam poczytać o tym jak działa platforma ecommerce z prawdziwego zdarzenia: https://innovationsoftware.pl/rozwiazan ... formy-b2b/ . Ja bardzo doceniam wielofunkcyjność tego rozwiązania a także łatwe, intuicyjne korzystanie z wielu zaawansowanych opcji np. odnośnie prezentacji produktów czy płatności.
Awatar użytkownika
powabna

Post autor: powabna »

Tak naprawdę to ja jestem jeszcze dość raczkujący w tych tematach ale jak najbardziej również mam zamiar zacząć sprzedawać na Amazon i mam nadzieję, że mi się to uda. W sumie to sprawdź jak wygląda sama kwestia rozpoczęcia takiej sprzedaży na Amazonie i jak tak naprawdę zacząć można zarabiać.
Wróbel

Post autor: Wróbel »

na dobrą sprawę ja staram się samodzielnie te rzeczy obsługiwać i jakoś udaje mi się to zrobić. Jestem zdania, że na pewno każdy z nas chce mieć więcej sprzedaży i właśnie dlatego ja również zdecydowałem się na sprzedaż na Amazonie. Jestem wręcz przekonany, że był to właściwy wybór.
ODPOWIEDZ